kedze nikto nevystriedal vsetkych poskytovatelov, tazko ti povie, ktory je najlepsi
za seba mozem povedat ze mam v otp, frajerka v csob a ked porovnavam tie 2, opt je pre mna lepsia volba co sa tyka manipulacie s uctom, avsak dostanes len maestro kartu, a ked chces visu, potrebujes si doplatit za nu tusim 10 eur
@4 dik ze si aspon ty sa vyjadril k otazke lebo ja si chcem zmenit banku ale chcem taku ktoru nebduem lutovat..
inak nevies ako to je? ked si teraz zalozim studenstky ucet, mam ho, kym nemenim zas n ainy ucet? alebo ako to je ved predsa nebudem vecny student.. neviema ko to chodi dik za rady
Ja mam Tatra personal academy.. a uplne mi vyhovuje.. zadarmo mi vymenili kartu za bezkontaktnu, vela obchodov konecne zavadza tento sposob platenia... je sice za 35 centov mesacne, ale ja nikdy neplatim poplatok, pretoze mi ho odpustia, ked spravim minimalne 10 transakcii mesacne.. a velke plus je, ze v BA maju hadam 100 bankomatov...
@lucy92 ja mám už roky v Tatra banke účet Personal Academy a nemám absolútne žiadne zlé skúsenosti, platíš len 35 centov (ani to nemusíš za istých ľahko splniteľných podmienok) a máš všetko zadarmo...
@lucy92 kedze ides do BA odporucim ti bud Slovensku Sporiteľnu alebo VUB. so zvysnymi bankami budes mat problem, v skole je sporitelna a csob. a vub ma velmi vela bankomatov v ba. a ostatne, to nebudes mat nikde poruke, min. tak jednu dve zastavky dalej od intraku
@kajaa v ba som si na prijimackach vsimla ze tam je csob a tu aj mam tak sa tesim ze je tam bankomat to bohato staci ked pojdem zo skoly vytiahnem a je to aj keby rychlo trebalo nieco vyplatit dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
za seba mozem povedat ze mam v otp, frajerka v csob a ked porovnavam tie 2, opt je pre mna lepsia volba co sa tyka manipulacie s uctom, avsak dostanes len maestro kartu, a ked chces visu, potrebujes si doplatit za nu tusim 10 eur
inak nevies ako to je? ked si teraz zalozim studenstky ucet, mam ho, kym nemenim zas n ainy ucet? alebo ako to je ved predsa nebudem vecny student.. neviema ko to chodi dik za rady
a ešte zuno. ale oni nemajú študentský, a aj tak tam mám sporiace, bežný tam nevyužívam.
Pár mesiacov som v TB a zatiaľ spokojnosť