No, taký normálny. Čo sa nesmeje z každej blbosti a nemá extrémne "vtipné" reči ale vie byť aj vážny a dá sa s ním porozprávať o všetkom. A ešte aby nebol sviňá, no.
Taký, ktorý je ambiciózny, nestrápňuje sa pred dievčaťom zatiaľ čo si myslí že aké reči tu ja dávam, vtipný, milý (ale nie až veľmi, lebo potom je až dotieravý a prestáva ma baviť) , aby sa s ním dalo porozprávať o všetkom a HLAVNE aby sa ku mne nesprával odmerane a hnusne keď je v spoločnosti svojich kamarátov. Toť vše.
30% - za výzor (úprimne, fyzická príťažlivosť je dosť kľúčová vo vzťahoch, a nie že nie ... takže keď mám na výber, tak vyšší, bez pivného pupka a v tvári niečím zaujímavý a vôňu
30% - za chvíle, kedy ma úprimne rozosmeje a pochopí i môj poněkud náročnejší humor
20% - za spoľahlivosť a zodpovednosť
10% - za rešpektovanie mojich občasných potrieb byť sama & za prílišné nevtieranie sa (brr, to ma vie neskutočne odpudiť
9% - za jeho správanie v spoločnosti, záujmy, ambície a tak
1% - moja fáza menštruačného cyklu
vždy sa mi páčili chalani, ktorí rozumeli: matematike, fyzike IT veciam, aspoň niečomu z toho, môj frajer hráva šach a poker, čiže dokonalosť
čo sa týka výzoru, ešte som nemala frajera čo by bol ťažší ako ja to je taká zaujímavosť celkom (na vzorke 3 ľudí)
Taky co sa nestara o to aki muzi sa zenam pacia.
Mne sa pacia muzi inteligentni, povacsinou suchari, technicka znalost je plus.
Mal by hovorit k veci, mat vlastny nazor a vediet dobre argumentovat.
Nemal by byt lenivy, emotivny a nech si preboha neholi lytka
mne sa úprimne páčia úplne bláznivý a pojašený ľudia
pri ktorých sa môžem správať aj 5 a doťahovať sa s nimi a je im to jedno...
ale zase, keď nastane nejaká vážna vec, nech sa chová ako normálny inteligentný človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Fakt záleží od situácie
ani náhodou
30% - za chvíle, kedy ma úprimne rozosmeje a pochopí i môj poněkud náročnejší humor
20% - za spoľahlivosť a zodpovednosť
10% - za rešpektovanie mojich občasných potrieb byť sama & za prílišné nevtieranie sa (brr, to ma vie neskutočne odpudiť
9% - za jeho správanie v spoločnosti, záujmy, ambície a tak
1% - moja fáza menštruačného cyklu
čo sa týka výzoru, ešte som nemala frajera čo by bol ťažší ako ja to je taká zaujímavosť celkom (na vzorke 3 ľudí)
Mne sa pacia muzi inteligentni, povacsinou suchari, technicka znalost je plus.
Mal by hovorit k veci, mat vlastny nazor a vediet dobre argumentovat.
Nemal by byt lenivy, emotivny a nech si preboha neholi lytka
xixi
pri ktorých sa môžem správať aj 5 a doťahovať sa s nimi a je im to jedno...
ale zase, keď nastane nejaká vážna vec, nech sa chová ako normálny inteligentný človek