inak blba otazka ale: maju sa sampony kombinovat, ze nemam pouzivat stale ten isty, alebo by som mala stale pouzivat ten isty? nie osm si ista, a ekd uz je rec o samponoch...
@3obmiena ť. ale nemusíš vždy ked sa ti minie jeden kúpiť inú značku. ak máš nejaké overené, tak ich občas obmeň. ono dlho tá istá značka porobí väčšiu neplechu než úžitok.
a ja používam na kučeravé gliskúra, aneb na vyrovnávanie vlasov na ktorého názov si teraz nespomeniem, čo ma nehórázne štve, lebo teraz na to budem musieť myslieť. ej do rici..
jak sa volá ten šampón?! taký fialový! predáva sa k tomu aj také volaké oné, čo si máte dať do vlasov a nezmyť. a vždy píšu že "na dlhé vlasy stačí velkosť hrášku " frcnúť. ale toť. to mám tak na ofinu.
AKO SA VOLÁ TEN ŠAMPÓN!!!!!
ruším tému "aký šampón na vlasy používaš" podte mi pomôcť spomenúť si ako sa volá ten čo myslím. sakra..
pouzivam na vyrovnavanie,aj tak to nepomaha,a mam k tomu mastne vlasy..tak ale zas ked pouzijem na mastne vlasy mam lupiny a ked na lupiny mam mastne vlasy
ale teraz mam daky pantenol z lekarne tak hadam pomoze
hm momentálne na farbené vlasy ale inak väčšinou Head&... (bez reklamy proti lupinam lebo mam citlivu pokožku hlavy :/ ani nie že mam lupiny ale ako v reklame svrbi občas pokožka
ja používam na lupiny Loreal elseve pre mužov ale asi ho obmenim, lebo mam z neho taku suchu hlavu potom, a tie šampony od gliss kur (že kur :-d ) su fakt fajne odporučam a potoma aj loreal, určite nie palmolive to je šmejd!! tak divne smrdi, ak nemate doma koncioner nalejte si na vlasy pivo, ma to podobny učinok alebo ocot je dobry na lupiny :-d ak nemate vôbec šampon použite žltko fajne odmasťuje, no dosť to rady starej mamy
neviem. je my to úplne jedno. ale potreboval by som šampon "pre menší objem" , keď si totiž umyjem vlasy normalnym šampónom , objem sa zvečí tak že vyzerám jak s afrom
ja používam zásadne žihlavový šampón,aj keď som si pred nedávnom kúpila regeneračný z oriflame...ten však nebol to pravé orechové,tak som sa vrátila k starej dobrej klasike a som spokojná,vlasov mám stále dosť
ja používam Loreal Profesional na objem a striedam to s rovnakou znackou na farbene vlasy...kupis v kadernictve alebo vo Fann parfumerii teda aspon tu v ZA. predtym som pouzivala z drogerii ale Elseve, Gliss Kur nvm ako sa to presne pise tie mi sedeli kym sme nezacali prerabat dom, odvtedy je tu trosku vlhkejsie a mala som vlasy na sablu,som rada, ze som objavila tieto profesionalne /moja kadernicka robi s Wellou, tak som nemala moznost skusat/ale raz mi Fannke pridali vzorku toho samponu a fakt je super, este pouzivam z toho aj balzamicek a masku na vlasy
Bylinková schauma na mastné vlasy (zelená s takou zvláštnou vôňou, ktorá sa nikomu nepáči, len mne ) je super....Potom aj žihľavovo-mätový na mastné, značku si nespomeniem.S tým mi stačilo umyť hlavu trikrát do týždňa (mne sa totiž NENORMÁLNE mastia), ale nehorázne štípal v očiach.
ja som inac pouzivala Schaumu tu kokosovu.. mala som super vlasy z toho..ale ta kokosova vona je pre mna tak neznesitelna..ze som bola nutena ho zmenit. kupila som si nivea (na silnejsie vlasy, tusim) ale dost zle.. tak taky katastrofalny sampon nebol asi ani pred 30 rokmi xD.
teraz mam Pantene a zatial v pohode.. aj ked ta Schauma je asi bezkonkurencna (fakt az na ten hnusny kokosvy smrad)
Prosim vas poraďte mi niekto kvalitny šampon, maj jemnu pokozku hlavy, a suche vlasy. Dlho som ho hľadala a viem, že ste ho niektoré zháňali. Našla som na » www.mystic.cz/eshop/detail.ph... šampon pre mna. Chcola by som 1 kupit. Prosim Vas skusenejsich, ktory ste uz nakupovali. Mohol by byť dobrý? Ať niekto iný ho zhodnotí, keď bude mať čas a chuť. Nakupoval tam uz niekto? Ake mate skusenosti ? Doslo vam to ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a ja používam na kučeravé gliskúra, aneb na vyrovnávanie vlasov na ktorého názov si teraz nespomeniem, čo ma nehórázne štve, lebo teraz na to budem musieť myslieť. ej do rici..
jak sa volá ten šampón?! taký fialový! predáva sa k tomu aj také volaké oné, čo si máte dať do vlasov a nezmyť. a vždy píšu že "na dlhé vlasy stačí velkosť hrášku " frcnúť. ale toť. to mám tak na ofinu.
AKO SA VOLÁ TEN ŠAMPÓN!!!!!
ruším tému "aký šampón na vlasy používaš" podte mi pomôcť spomenúť si ako sa volá ten čo myslím. sakra..
ale teraz mam daky pantenol z lekarne tak hadam pomoze
a aj ak nepomáha
no pomozte jej niekto kua, sak nech sa vyspi...
Ale garnier sú dobré
teraz mam Pantene a zatial v pohode.. aj ked ta Schauma je asi bezkonkurencna (fakt az na ten hnusny kokosvy smrad)