Ja som napr. dosť spoločenská a výrečná, snažím sa nadviazať kamarátstva na byte, nech nechodíme stále okolo seba ako cudzí, to lezie uzavretejším ľuďom poriadne na nervy. Alebo napr. bolo pre mňa úplne ok, keď u spolubývajúcej prespával jej priateľ, ktorého som poznala, nadávam ale, aby nám behali na jednorázovky bársakí cudzí chlapi po byte, sorry. A niekedy pečiem hodiny a obsadím tým kuchyňu. A inokedy upratujem hodiny a obsadím tým kúpeľňu.
Podeľte sa, čo na vašom správaní asi vašich spolubývajúcich príliš neteší.
nevie ma napadnut ani jedna vec, ktorou by som bola otravny spolubyvajuci fakt. vzdy si davam pozor aby som svojim spravanim nerusila alebo neublizovala inym ludom a respektujem komfortnu zonu druhych, mat spolubyvajuceho ako ja tak som najstastnejsi clovek na svete
Spociatku nie moc dobry ale ked ma spoznaju este lepsie, zistia ze uplne sialeny a stahuju sa rychlo prec ale to uz mam ich cislo aj adresu, takze mi nikam neujdu.
nechávam si slipy pohodené v spálni na zemi, dosť veľa prdím, riady nerád umývam hned, ale az ked som sa najedol - a vtedy casto zabudnem, niekedy nechavam pouzite tie palicky do ucha niekde randomly polozene, vcera sa mi nechtiac vysypalo zopar cerealii na zem v kuchyni a kym som si odniesol misku do obyvacky, tak som na to zabudol a uz som ich neprimietol.
Mne liezli na nervy chalani na byte tým že nevyhadzovali smeti, smrdeli im laby aj boty a z toho celá chodba a ráno trvalo hodiny kým sa vysrali. Oni zas nemuseli keď som si spieval v kuchyni pri varení a že som pri tom použil všetko nádobí co bylo k mání..a to že som im vyhadzoval jedlo z chladničky (ale to som im chcel dobre bo väčšinou bolo po záruke ) ...a ešte im vadilo fajčenie ...inak sme sa mali radi
Ja chodím neskoro (alebo už skoro?) spať tak asi to najviac aj keď kvôli spolubývajúcim zvyknem zhasnúť UŽ tak okolo 12-1 a možno som bordelár ale to udržiavam len v mojej zóne nie v tej spoločnej.. čo niekomu vadí niekomu nie..inak mi nenapadá nič ja sa snažím iných rešpektovať samozrejme v prípade že mi povedia čo im vadí lebo veštica zas nie som
Moja spolubyvajuca niekedy o mne ani nevie, ze som v izbe. Som ticha, tolerantna, ochotna a poriadkumilovna spolubyvajuca. Ak sa potrebujem v noci ucit a spolubyvajuca sa chce vyspat tak sa idem ucit do studovne.
Otravna som mozno tym, ze si spolubyvajuca mysli, ze sa spravam ako jej matka. Vacsinou sa az vzdy prilis staram a zaujimam o svojich spolubyvajucich a niekomu to moze prist velmi otravne. Napriklad sa spolubyvajucej vzdy pytam ci si umyla zuby, ma dost jedla do skoly, pripomeniem jej nech sa teplejsie oblecie alebo sa o nu staram ked je chora.
akože ak spolubývanie s tým, že každý má svoju izbu, tak skvelý
ak spolubývanie v jednej izbe-zasa až taká poriadkumilovná nie som, postelné obliečky ani nebudem hovoriť ako často mením , nechávam na stolíku strašne veľa misiek, nechávam spodné prádlo na zemi, na stoličke je kopec oblečenia, nechávam hocikde vysmrkané servítky, som dlho hore, dlho spím,nemám hlboký spánok, často som mrzutá a kopec vecí mi vadí .. a ešte mi padajú vlasy, tak všade sú moje vlasy , a nerada sa delím
Neviem keďže bývam sama ale niekomu by určite vadilo že riad tiež neumývam hneď, že ráno aj cez víkendy si po byte cupitám už o pol 7, a že všade sú moje nešťastné vlasy.
Asi len že skoro vstávam, ale zároveň sa snažím nerušiť. A strašne ma rozčuľuje bordel a vyžadujem poriadok. To by asi nebol až taký problém keby tak veľa ľudí neboli totálne prasatá
Tak ja som trochu bordelar, aj ked pre mna je to isty system ukladania veci co vela ludi nechape a mozno seriem tym, ze som nocna sova ale zas sa zabavim vpohode aj sama a som ticho takze aspon som neni otravna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Podeľte sa, čo na vašom správaní asi vašich spolubývajúcich príliš neteší.
no na druhej strane som zabavny a tolerantny
Otravna som mozno tym, ze si spolubyvajuca mysli, ze sa spravam ako jej matka. Vacsinou sa az vzdy prilis staram a zaujimam o svojich spolubyvajucich a niekomu to moze prist velmi otravne. Napriklad sa spolubyvajucej vzdy pytam ci si umyla zuby, ma dost jedla do skoly, pripomeniem jej nech sa teplejsie oblecie alebo sa o nu staram ked je chora.
ak spolubývanie v jednej izbe-zasa až taká poriadkumilovná nie som, postelné obliečky ani nebudem hovoriť ako často mením , nechávam na stolíku strašne veľa misiek, nechávam spodné prádlo na zemi, na stoličke je kopec oblečenia, nechávam hocikde vysmrkané servítky, som dlho hore, dlho spím,nemám hlboký spánok, často som mrzutá a kopec vecí mi vadí .. a ešte mi padajú vlasy, tak všade sú moje vlasy , a nerada sa delím