neviem ako sa to vola,je to z kompilacie Buddha Bar VI.- Rejoice a spominam si,ake krasne stavy som mala pri tej skladbe... saxofonista stal v mori, zapadalo slnko, v pzoadi bolo vidiet siluetu nejakych skalnatych vrcholkov... jaaaaaaaaaaaaaaj, toto je uplne mrdna vec... (L)
mno tyh pesniciek je viacej ale medzi moje naj patria : justin timberlake - summer love a sexy back , duran duran - ordinaly world what happens tomorrow a falling down , avril lavinge - freak out , scissor sisters - kiss you off she "s my men a i don"t feel like dancing
V tomto momente Sniper - Huomenna (ziadny frantícky hip hopery, ale fínsky rock) a hned za tým, dalšia moja oblubená od Mistreat - Finland Skinheads ... mám taký Finland day
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
226 komentov
a ta pesnicka presne vystihuje moju terajsiu naladu
xD
"spiderman is having me for dinner tonight"
tiesto4ever!!
ale tie akustické gitary sú tam geniálne hmmmm... mňam a sem tam do toho krásny čistý zvuk klavíra plus fantastické bicie
pochybujem ze to niekto pozna
mam totiz dost blbe obdobie teraz
nechapem sama zo seba ze sa mi lubi nieco od neho
..a zajtra som na jej koncerte v Praheeeee
a mne hra Fiona Apple - Window
trosku kostovka
mnamka
R.I.P.
flo rida - low
aaa...
fantastická pieseň
no, mne prave fici velmi dlhy dnb set Pixie - Shock
heeej magalea hodžo...
ulietawam na nej
pocuvam lebo o nich pisem clanook, zlee... teda, konkretne toto az tak nie, ale ked pozrem klip, no tyka...
chytá ma nostalgia
inak My Bloody Valentine..good choice
Inak aký účel má toto fórum, o čom sa tu má akože do prdele diskutovať?
geniálna pieseň
ja chcem koncert cure