predávkovanie.. ale vždy som chcel vyskúšať aké to je nadýchnuť sa vo vode a preto som sa už 2 krát takmer utopil keď som bol menší blbá hlava nepochopí..
neviem, ziaden sposob mi nepride najlepsi. kamos sa zastrelil, dalsi skocil pod vlak - obaja boli "uspesni". moj sposob by bol asi tiez sa zastrelit - ale muslea by som sa vediet trafit.
....HM, pre tých, kt by sa chceli obesiť - v kníhkupectve sa dá kúpiť fajn knižka "História trestov smrti", kde sa dozviete o potrebnej dĺžke lana pri obesení. Treba si to naštudovať aby nedošlo k úrazu ešte pred samovraždou, prípadne aby vám neutrhlo hlavu vo väzoch.
AK sa chcete pacnúť pod vlak, odporúčam sa hodiť pod nákladný vlak medzi Cárovinami a Kotrbálom, nie pod expres Bratislava - Košice. Fakt to nieje moc príjemné pre cestujúceho, keď mu pri čítaní novín zacákate okno červenou tekutinou. Uhliu v nákladnom vagone je to jedno.
Ak chcete skočiť, bolo by ideálne na doskočiskovú dráhu natiahnuť čiernu igelitovú plachtu, nech vás nemusia zhŕňať z vozkovky, presvedčte sa či pod vami nikto nestojí - opäť nieje nič príjemnejšie ako keď vám nejaký debil hupsne na hlavu. Uvedomme si, že aj vtáčí ekrement z veľkej výšky niekedy zabolí, čo by teda spravil 80 kg chlap?
Ak uvažujete nad nejakým exotickým spôsobom samovraždy, bolo by fajn keby prenecháte v liste na rozlúčku presný technologický postup, aby sa vyšetrovanie nenaťahovalo zbytočne dlho a nežrali ste odvody daňových poplatníkov aj po smrti, prípadne aby ste nemarili tak drahý čas našej polícii a vyšetrovateľom... Iste majú na práci dôležitejšie veci ako dva roky vyšetrovať samovraždu obliatím sa neznámou zmesou kyselín.
Ak ste cigán, v každom prípade si na krk zaveste cedulku, kde uvediete, že NEJDE O RASOVO MOTIVOVANY UTOK!!!!....
Síce mám z výšok strach, ale k smrti by som asi zvolila vyskočenie z budovy ale z výšky, z ktorej je istá smrť,nie že by som nakoniec ochrnula alebo čo ja viem čo, to je len horšie. Možno by som sa aj pri tom lete tých výšok prestala báť
a poprípade, že by to nevyšlo tak asi tie tabletky, ale opäť nejaké "účinné"
inak k tomu podrezaniu žíl, mohli by ste tú krv chytať do igelitového sáčka, kde napíšte na štítok, že mu môžu použiť na lekárske účely + uvedte krvnú skupinu
Čas: Ak máte šťastie, ide o okamžitú smrť. Inak hodiny až dni.
Dostupnosť: Potrebujete aspoň desať poschodí a prístup k oknám alebo na strechu.
Spoľahlivosť: 90% u 6 poschodí, potom stúpa k 100% .
Poznámky: Je ťažké prekonať strach z výšok, veľa ľudí to vôbec nedokáže. Úplne bezbolestné, ale desivé. Pri pohybe okolo okien/na streche môžete byť ľahko odhalení. Podstupujete riziko ochrnutia do konca života (skúste si predstaviť byť ochrnutý od krku dolu). Snažte sa dopadnúť na betón.
2.GUĽKA
Čas: Mikrosekundy, ak máte šťastie. Inak hodiny až dni.
Dostupnosť: V SR veľmi zlá, ak nie ste náhodou vojak alebo policajt (alebo zberateľ historických zbraní, zabiť sa s perkusákom nemusí byť zlé. Predstavte si, si to narvať do hlavy s 8.9 gramovou olovenou guľou).
Spoľahlivosť: Veľmi dobrá (pri perkusákoch ešte lepšia, všetky nehody čo sa stali s perkusákmi skončili smrteľne. Možno vás to dorazí ešte len pri nabijaní).
Poznámky: Bezbolestné. Riziko objavenia zbrane alebo munície. V prípade prežitia poškodenie mozgu a pod. Smrť je buď okamžitá, alebo pomerne pomalá. K výstrelu je potreba značná sila vôle. Guľka sa môže odraziť od lebky alebo minúť životne dôležité časti. Naplňte si ústnu dutinu vodou, zamierte asi 45 stupňov od zvislej osi nahor a vystreľte. Hydrostatický šok by mal okamžite zabiť
3.UDUSENIE
Čas: 5 minút k bezvedomiu, 10 a viac k mozgovej smrti.
Dostupnosť: Kdekoľvek, kde je povraz a niečo pevné, k čomu sa dá uviazať.
Spoľahlivosť: Veľmi dobrá, ak nie ste zachránení.
Poznámka: S výnimkou metódy inertných plynov je pravdepodobná panika. V podstate sa dá udusiť len dvomi spôsobmi: obesením alebo v bezvedomí (prášky na spanie)
4.PREREZANIE ZÁPÄSTIA
Čas: Minúty v prípade pretnutia dôležitých ciev, inak večnosť.
Dostupnosť: Je potreba veľmi ostrý nôž. Britvy sa zle držia, najmä ak sú pokryté krvou.
Spoľahlivosť: Zlá v prípade preseknutí tepny, inak mizivá.
Poznámky: Spočiatku bolestivé, veľké riziko objavenia. Typické 'gesto' pri vyhrážaní samovraždou, len zriedka zanechá ťažšie následky ako jazvu. K zaseknutiu čepele dostatočne hlboko do tela je treba značnej sily vôle. Prerezanie krku vlastnou rukou je takmer nemožné, pretože karotidy sú chránené hrtanom. Touto metódou sa ani neobťažujte.
5. UTOPENIE
Cas: Minúty (5 minút; v studenej vode až 20 minút).
Dostupnost: Kdekolvek, kde je hlboká voda a málo ludí.
Spolahlivost: Dobrá, uistite sa, že nie ste schopní plávat.
Poznámky: Naplnte si vrecká kamením alebo železom, zviažte si ruky s nohami a padnite do vody. Pri umieraní môžete mysliet na rybára, ktorému pripravíte škaredý šok v podobe hnijúcej mrtvoly v sieti.
6.SKOK POD VLAK
Cas: Sekundy (leda by ste mali velkú smolu).
Dostupnost: Kdekolvek blízko vysokorýchlostnej trate (žiadne motoráky!).
Spolahlivost: Záleží na nacasování a rýchlosti vlaku. Snažte sa o odtrhnutie hlavy.
Poznámky: Miesto skoku radšej položte krk na kolajnicu, pretože náraz pri skoku vám môže skôr prerazit chrbticu než lebku. Brzdná dráha rýchliku je cez pol kilometra. Nájdite úsek trate aspon so sedemdesiatkou.
@mkamka sam sa pýtam čo mám s tými vlakmi ale inač mi to príde taká zaujimavá smrt, bežná a vieš každí o tom bude hovorit takže o pár rokov nastane pekná nostagia- prosto tu niečo zanechám, inač to isté i obesenie.dokonca lepšie! a uzol viem
Ja som sa v zúfalstve hodil pod lietadlo a nič,asi letelo vysoko a tiež som sa chcel utopiť v perinách a kľudne som zaspal.Viac sa samovražďovať nebudem,nemám čas,rastiem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Pomaly ale úplne bezbolestne
keďže tu nie je možnosť strelnej zbrane, tak by som si podrezal žily a dal si tabletky s alkoholom pre istotu
AK sa chcete pacnúť pod vlak, odporúčam sa hodiť pod nákladný vlak medzi Cárovinami a Kotrbálom, nie pod expres Bratislava - Košice. Fakt to nieje moc príjemné pre cestujúceho, keď mu pri čítaní novín zacákate okno červenou tekutinou. Uhliu v nákladnom vagone je to jedno.
Ak chcete skočiť, bolo by ideálne na doskočiskovú dráhu natiahnuť čiernu igelitovú plachtu, nech vás nemusia zhŕňať z vozkovky, presvedčte sa či pod vami nikto nestojí - opäť nieje nič príjemnejšie ako keď vám nejaký debil hupsne na hlavu. Uvedomme si, že aj vtáčí ekrement z veľkej výšky niekedy zabolí, čo by teda spravil 80 kg chlap?
Ak uvažujete nad nejakým exotickým spôsobom samovraždy, bolo by fajn keby prenecháte v liste na rozlúčku presný technologický postup, aby sa vyšetrovanie nenaťahovalo zbytočne dlho a nežrali ste odvody daňových poplatníkov aj po smrti, prípadne aby ste nemarili tak drahý čas našej polícii a vyšetrovateľom... Iste majú na práci dôležitejšie veci ako dva roky vyšetrovať samovraždu obliatím sa neznámou zmesou kyselín.
Ak ste cigán, v každom prípade si na krk zaveste cedulku, kde uvediete, že NEJDE O RASOVO MOTIVOVANY UTOK!!!!....
Toľko z mojej strany
a poprípade, že by to nevyšlo tak asi tie tabletky, ale opäť nejaké "účinné"
1. SKOK Z BUDOVY
Čas: Ak máte šťastie, ide o okamžitú smrť. Inak hodiny až dni.
Dostupnosť: Potrebujete aspoň desať poschodí a prístup k oknám alebo na strechu.
Spoľahlivosť: 90% u 6 poschodí, potom stúpa k 100% .
Poznámky: Je ťažké prekonať strach z výšok, veľa ľudí to vôbec nedokáže. Úplne bezbolestné, ale desivé. Pri pohybe okolo okien/na streche môžete byť ľahko odhalení. Podstupujete riziko ochrnutia do konca života (skúste si predstaviť byť ochrnutý od krku dolu). Snažte sa dopadnúť na betón.
2.GUĽKA
Čas: Mikrosekundy, ak máte šťastie. Inak hodiny až dni.
Dostupnosť: V SR veľmi zlá, ak nie ste náhodou vojak alebo policajt (alebo zberateľ historických zbraní, zabiť sa s perkusákom nemusí byť zlé. Predstavte si, si to narvať do hlavy s 8.9 gramovou olovenou guľou).
Spoľahlivosť: Veľmi dobrá (pri perkusákoch ešte lepšia, všetky nehody čo sa stali s perkusákmi skončili smrteľne. Možno vás to dorazí ešte len pri nabijaní).
Poznámky: Bezbolestné. Riziko objavenia zbrane alebo munície. V prípade prežitia poškodenie mozgu a pod. Smrť je buď okamžitá, alebo pomerne pomalá. K výstrelu je potreba značná sila vôle. Guľka sa môže odraziť od lebky alebo minúť životne dôležité časti. Naplňte si ústnu dutinu vodou, zamierte asi 45 stupňov od zvislej osi nahor a vystreľte. Hydrostatický šok by mal okamžite zabiť
3.UDUSENIE
Čas: 5 minút k bezvedomiu, 10 a viac k mozgovej smrti.
Dostupnosť: Kdekoľvek, kde je povraz a niečo pevné, k čomu sa dá uviazať.
Spoľahlivosť: Veľmi dobrá, ak nie ste zachránení.
Poznámka: S výnimkou metódy inertných plynov je pravdepodobná panika. V podstate sa dá udusiť len dvomi spôsobmi: obesením alebo v bezvedomí (prášky na spanie)
4.PREREZANIE ZÁPÄSTIA
Čas: Minúty v prípade pretnutia dôležitých ciev, inak večnosť.
Dostupnosť: Je potreba veľmi ostrý nôž. Britvy sa zle držia, najmä ak sú pokryté krvou.
Spoľahlivosť: Zlá v prípade preseknutí tepny, inak mizivá.
Poznámky: Spočiatku bolestivé, veľké riziko objavenia. Typické 'gesto' pri vyhrážaní samovraždou, len zriedka zanechá ťažšie následky ako jazvu. K zaseknutiu čepele dostatočne hlboko do tela je treba značnej sily vôle. Prerezanie krku vlastnou rukou je takmer nemožné, pretože karotidy sú chránené hrtanom. Touto metódou sa ani neobťažujte.
5. UTOPENIE
Cas: Minúty (5 minút; v studenej vode až 20 minút).
Dostupnost: Kdekolvek, kde je hlboká voda a málo ludí.
Spolahlivost: Dobrá, uistite sa, že nie ste schopní plávat.
Poznámky: Naplnte si vrecká kamením alebo železom, zviažte si ruky s nohami a padnite do vody. Pri umieraní môžete mysliet na rybára, ktorému pripravíte škaredý šok v podobe hnijúcej mrtvoly v sieti.
6.SKOK POD VLAK
Cas: Sekundy (leda by ste mali velkú smolu).
Dostupnost: Kdekolvek blízko vysokorýchlostnej trate (žiadne motoráky!).
Spolahlivost: Záleží na nacasování a rýchlosti vlaku. Snažte sa o odtrhnutie hlavy.
Poznámky: Miesto skoku radšej položte krk na kolajnicu, pretože náraz pri skoku vám môže skôr prerazit chrbticu než lebku. Brzdná dráha rýchliku je cez pol kilometra. Nájdite úsek trate aspon so sedemdesiatkou.
mám to celkom dosť dobre premyslené, mám dva spôsoby, ale radšej ich tu rozpisovať nebudem
ale ako tak čítam passkov zoznam v @45 , tak môj spôsob je dosť na prd