@obliviate dusis sa a zomries na nedostatok kyslika/otravu. podla toho, o aky plyn ide. kazdopadne nie je to take, ze zaspis a uz sa nezobudis, ale riadne dusenie sa.
je to inak dosť paradoxné, že vyše 200rokov dozadu boli popravy humánnejšie ako terajšie pokusy o relatívne humánne popravy.
Elektrické kreslo prišla za účelom o niečo humánnejšej popravy ako je napr. obesenie...a človek tam polminúty trpí, spaľuje mu mäso, tečie krv z očí, občas začne horieť... a gilotína spraví jeden rýchly pochyb a done.
@13 aj vziať si tabletky, niečo pichnúť, je podľa mňa brutálnejší ako gilotína...ten pocit, keĎ si to človek dá a potom si uvedomí, že vlastne nechce zomrieť, musí byť riadne brutálny
Rozhodne zastreliť, ale tak aby som to nečakal inak možno aj tá gilotína V jednom dokumente hovorili že ak ťa zabije armádny sniper a trafí sa do srdca si mŕtvy ešte skorej ako niečo stihneš zaregistrovať takže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neviem si vybrať
a dnes som nechutná
Elektrické kreslo prišla za účelom o niečo humánnejšej popravy ako je napr. obesenie...a človek tam polminúty trpí, spaľuje mu mäso, tečie krv z očí, občas začne horieť... a gilotína spraví jeden rýchly pochyb a done.