I zbadal som žiaru ktorá pretala mi myseľ ostrým mečom a spomienky mi zmizli v tme, v nekonečnej prázdnote mŕtvych tiel ktoré tíšili sa plačom. Slick Rickhespeare
Ja si myslím, že celkom dobrý. Vždy som skladal básničky dievčatám a zožalo to úspechy. Ale aj také tie čo som vymyslel pre srandu alebo len tak z nejakého podnetu dopadli ok.
@mielikki No daj, nech sa i ja aspoň niečo priučím. Dnes som mala mikrokurz nemčiny (na maminku prišla kríza nedokonalosti a tak sa dala znovu na samoštúdium, musela som ju skúšať), ale vraj čím viac jazykov mám (a nedávno ma vyviedli z omylu, že v topánkach sa ozaj nerátajú), tým viac som človekom. Aj keď neviem, či tomu verím, istota je istota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja ho jebem nech
potiaľto siaha môj básnický talent
to je maximum mojej kvality
mám ho plný mech
postavím si snehuliaka
budem doňho strkať vtáka
.. toľko asi odomňa
*hanebna promo akcia sameho seba*
ale ta prva moznost mi pride troska snobska
až na pár výnimiek, ako sú napríklad také, čo mi prídu SMSkou cez estónčinu, že @flussica ?
(ale fakt to pobavilo
Kto to mal tušiť, že si mala estónčinu. Kebyže viem, napíšem Ti to po estónsky!
ale toto bolo super, aspoň ma to prebralo!
A určite by sa to dalo nejako aj porýmovať, aj, keď by to možno zmenilo.. všetko .