o 12:30 sme sa vybrali na maguru.. cesta vyzerala super, sam serpentiny.. od stvrtiny zacal pribudat sneh a niekde pred polovicou ho uz bolo hodne, mohli sme ist kludne aj pesi - komplet mokre boty.. vypili sme vino, otocili sa, zisli nizsie, pospali si na trave na slnku a po 6 hodinach sme stopom dosli spat domov
lebo: do skoly som isla neskor ako zvycajne v piatok (odpustila som si ranny seminar ... cestou autom som sa stihla popozerat na Tatry, kedze bolo krasne jasno . potom 1 seminar, po seminari smer pivko so spoluziakmi , po pivku sedenie vonku na lavicke ... super vtipne debaty.. naplanovanie poskuskovej chatyyy . 12:25 este jedna v pohode prednaska... domov veget. k tomu bolo cely den uzasne teplo, atd atd... vela faktorov .
a teraz som dostatocne unavena, aby som isla spat, kedze zajtra je dlhy den v komisii :/
deň bol kráásny, potil som sa jak kóň celý čas a momentálne som prišiel ešte stále nasiaknutý dymom a pivom domov..z duše neznášam ten pocit keď sa mi z krvi odburáva alkohol, vtedy ma chytajú hrozné stavy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Lepší ako dobrý ale nie úplne skvelý Piatok,pekné počasie,v pohode škola,čo viac si človek môže priať?
a teraz som dostatocne unavena, aby som isla spat, kedze zajtra je dlhy den v komisii :/
potom zo školy na bike = supeer
z biku na nacvik = poparadne
z nacviku do baru = fajne