o päť dní bude tomu 11 mesiacov a stale je...a mala som 17 rokov..takze..to je este take..ale je to pekne..lebo pri priatelovi sa zmeni cely zivot...nie je to take stereotypne..len skoda, ze lasky z mladosti nevydrzia vecne... ...ale nie vzdy to plati
4 a stvrt roka, ja som bola jeho prva, on moj nie..zasnubili sme sa a nakoniec aj rozisli, ale nelutujeme doteraz spolu velmi dobre vychadzame..osobne si myslim, ze malokomu vydrzi ten "prvy" vztah, ak hej, tak gratulujem
zacalo to ked som mala 13 a trvalo to dva roky,bolo to strasne,v tom veku som sa mala na to vykaslat a radsej chodit von s babami ale uz som z toho rok stastne vonku
9 mesiacov... boli to pekné časy... ale od toho rozchodu sa mi akosi nič nedarí... bolo to už rok a pol dozadu... nebývali sme spolu zas až tak často, ale o to vzácnejšie... druhý najdlhší bol len 3 mesiace a to som sa s dotyčným videla každý jeden deň
a myslím, že dlhodobé vzťahy sú pekné aj v mladosti... veď prečo nie??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Bolo dobre ale davno...
Ale dúfam, že tento ho predbehne
@11 sakra si lepší
nevydrzalo to...
@1 Dlhodobé vzťahy v mladosti sú pekné, ale vzácne.
a ten druhý @simplyzero pridávam sa k tým trom mesiacom
a myslím, že dlhodobé vzťahy sú pekné aj v mladosti... veď prečo nie??