Mne sa už asi rok nič nesnívalo a dnes sa mi snívalo o tom že som si išiel zabehať , a začal ma naháňať tiger , tak som chcel preliezť cez nejaký plot , ale sa mi to nepodarilo tak mi ten tiger odhrizol nohy , a , som sa jaksi doplazil domov kde som vykrv
mne sa snívalo že som sa išiel okúpať na zlaté piesky a na dialnici za jazdy na mňa začali nejaké dievčatá z vedľajšieho auta vykrikovať a urážať ma, a potom celý čas ma urážali a kradli mi veci, teda skutočná nočná mora to bola až som si myslel že to je naozaj
mne sa snivalo ze ma uniesol nejaky muz a chcel ma zabit z nejakeho dovodu,ale az niekde v tatrach tak sme tam teda isli a niekde v polovici cesty som sa zobudila
úplne divný, ležali sme u nás na záhrade a zároveň v centre Trenčína a bola tam kopa birdzákov a aj normálnych ľudí , ale jediný koho si pamätám bol @midnight aj ked ledva viem ako vyzerá a všade bol rozsypaný tabak
mne sa snivalo, ze som bola s mamou v lietadle smerom do australie, potom sme tam mali nejake vylety, ale to uz prsalo, tak sme z toho mali velke prd a potom som zrazu bola na mojej byvalej strednej a hladala som conversy, co som mala ako prezuvky a nevedela som ich najst a potom som sa zrazu prechadzala po viedni a rozmyslala nad tym, ci si mam dat tento rok prihlasku na viedensku medinu :/
Vždy si najviac pamätám sen, keď sa zobudím o nejakej, povedzme piatej, ale vstávať mám až o siedmej...vtedy mám naj sny, dá sa povedať, vtedy sú riadne VIVID a viem, že sa mi to sníva a vedome to ovládam. Dakedy, keď už musím vstávať, tak sa stále vraciam do toho sna a snažím sa ho predĺžiť Je to bomba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
...a čím som bol taký zapamätaniahodný?