počúvam rádiá - Expres, Europa 2, Fun Radio a niekedy český Radiožurnál a potom si sťahujem tie pesničky čo počujem - si pozrem na youtube a potom aj tie čo sú vedľa odporúčané - áno, počúvam popové sračky a je mi jedno čo si o tom myslia druhí, ja si budem počúvať to čo sa mne páči a je mi jedno či to je alebo nie je mainstream !! nebudem počúvať metal alebo underground alebo neviem čo keď sa mi to nepáči....
tak z indie rocku aj ked som si nie isty ci to je ten styl, ked ja sa v tych styloch nevyznam uz:
arctic monkeys, franz ferdinand, strokes, mini mansions
A ano, ked mi niekto povie ze pocuva radio a to mu staci, tak je to v pohode, je to predsa len na ludoch, ale zaroven mi to pride akoby niekomu stacilo pozerat cely zivot len animovane rozpravky aj to tie iste diely dokola...
počúvam teda The vaccines, Radical face, Twenty one pilots (aj keď oni nie sú takí až indie), the Kooks, Bloc Party, two door cinema club, wolfgang, Tame Impala, vampire weekend, the neighbourhood, the fratellis, the Killers, oasis, mumford & sons, noah & the whale, the Lumineers, Kakkmaddafakka atď atď, veľa toho je
nerozlišujem songy na štýly ale páči/nepáči ...ak sa páči tak počúvam a je mi jedno aký je to štýl....ked sa ma niekto opýta aký je to štýl aj tak v 99% nemám šajnu čo to je za štýl,proste je to pre mna hudba a vybavene
Nič v zlom, ale dám ruku do ohňa, že nemáš ani šajnu, čo je to indie Ale to nevadí, mám pocit, že skoro niq mojom okolí nepozná význam toho slova a ako kukám komenty, tak aj tu majú ľudia veľmi povšechnú predstavu
A ja počúvam najviac disco-pop.
najcastejsie pocuvam rock, metal ale nemam problem si vypocut hocico, kludne aj One direction ak maju dobru pesnicku
a indie nepocuvam casto, ale take Polarne opice celkom ujdu
najviac počúvam asi classic rock - skupiny ako sú Pink Floyd, The Beatles, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd a podobne...
okrem toho nejaké tie podžánre metalu, punku, alternatívy, underground a miestami aj spomínané indie
Ta ja neviem ..Teraz najviac pocuvam Warpaint a The Kills, Lykke Li a Foals, ale mam tiez zalubu si pocas domacich prac zapnut niekoho ako Azealia Banks alebo M.I.A. a tvarit sa ze spotena s vysavacom vyzeram jak najväcsia cierna vyswagovana bič
@antifunebracka preco myslis ze nepoznam vyznam toho? Pocuvam tento styl uz dost dlho a prave preto som sa na to pytala, lebo ma zaujimalo ci ludia takyto styl vobec poznaju. Asi viem aku hudbu pocuvam, takze tak.
@antifunebracka No tak teda pardon, je to alternatívny rock. A alternatívny rock je vlastne podštýl indie rocku. Len toľko k tomu... A Arctic Monkeys je indie
Možno sa pri tebe mýlim, ale veľmi veľa ľudí používa túto škatuľku bez toho, aby vedeli, čo to vôbec je Čiže čo počúvaš? @darksider96 To si odkiaľ vytiahol takú hlúposť? Lol, povedz mi, prosím, definíciu indie podľa teba.
@antifunebracka Ja indie rock nepočúvam, takže ti neviem povedať. Ale Arctic Monkeys hrajú indie rock » cs.wikipedia.org/wiki/Arctic_Mon...
To že sú komerční a ujali sa aj v hlavnom prúde ešte neznamená, že ich hudba nespadá pod indie rock.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
arctic monkeys, franz ferdinand, strokes, mini mansions
A ano, ked mi niekto povie ze pocuva radio a to mu staci, tak je to v pohode, je to predsa len na ludoch, ale zaroven mi to pride akoby niekomu stacilo pozerat cely zivot len animovane rozpravky aj to tie iste diely dokola...
počúvam teda The vaccines, Radical face, Twenty one pilots (aj keď oni nie sú takí až indie), the Kooks, Bloc Party, two door cinema club, wolfgang, Tame Impala, vampire weekend, the neighbourhood, the fratellis, the Killers, oasis, mumford & sons, noah & the whale, the Lumineers, Kakkmaddafakka atď atď, veľa toho je
A ja počúvam najviac disco-pop.
Ja počúvam prevažne core, screamo a metal. Ale aj taký rock je moja krvná skupina. Dokonca mám v playliste aj pár punkových pesničiek
a indie nepocuvam casto, ale take Polarne opice celkom ujdu
okrem toho nejaké tie podžánre metalu, punku, alternatívy, underground a miestami aj spomínané indie
Rytmus best! Najlepsi song Pozor! A mam v pici co si kto o tom mysli . Mne sa to páči
@darksider96 To si odkiaľ vytiahol takú hlúposť? Lol, povedz mi, prosím, definíciu indie podľa teba.
To že sú komerční a ujali sa aj v hlavnom prúde ešte neznamená, že ich hudba nespadá pod indie rock.