Pockat ty si napisal ze sa ti nepaci "pansky styl, saka nohavice lebo uberaju na "zenskosti" ", ale si za takyto zlocin ktory by odsudil nejeden bojovnik proti zlocinom proti zenskosti?
snad nic konkretne, hadam vsetko, co je dobre skombinovane a snazi sa plnit aj esteticku okrem funkcnej ulohy. okrem basic bitch stylu (tzn. levis tricko a zbytok co k nemu patri), to fakt nie. to nesmierne budi dojem "sice sa snazim mat styl, ale nemam absolutne ziaden vkus!". chapes. viac respektujes ludi, co maju aspon tolko sebareflexie, ze sa nasilu nesnazia, ked vedia, ze nevedia.
nemám vyslovene vyhliadnutý jeden štýl, ale mám rada, ak sa chlap vie pekne decentne zladiť. v zásade, čím jednoduchšie sa oblečie, tým je menšia šanca, že to preženie.
Štýl tričko, rifle/leginy... ale skôr rifle. Mikina bunda...
Najviac sa mi páči asi kombinácia svetlo modré rifle, biele tričko a keď má tmavohnedé či čierne vlasy a svetlú pleť. Wow.
Ale inak aj biele nohavice sa mi veľmi páčia.
Nohavice+kosela ale staci aj tricko+rifle...nemusi to byt nic nobl ani nic drahe. Hlavne jednoduche,nech to ladi a sedi k tomu chalanovi hej no a nech to neni Miami 47 cez cely predok, to je na dospelych chlapoch trosku odveci...
najviac asi sukne (nad kolená), šaty (nie príliš dlhé)..farebne aj strihovo jednoduchšie, ideálne tmavšie farby alebo geometrické vzory.. v kombinácii s s jednoduchými teniskami + tmavé pančuchy alebo nadkolienky
z neletnych je to napríklad košeľa alebo košeľa s kapucňou, mikiny bez alebo s kapucňou, bundy alebo kabáty v jednoduchých tmavsich farbách ideálne bez vzorov alebo s jemnými geometrickými .. tmavé nohavice.. a tenisky
páčia sa mi aj iné kombinácie na ženách ale tieto vyššie napísané sú u mňa naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pacia sa mi baby v krojoch..
Niektorym babam pristane aj teplaky a vytahane tricko
Najviac sa mi páči asi kombinácia svetlo modré rifle, biele tričko a keď má tmavohnedé či čierne vlasy a svetlú pleť. Wow.
Ale inak aj biele nohavice sa mi veľmi páčia.
Dám dva príklady:
» i.insider.com/5dc7807979d7575...
A napr.aj toto:
A ešte! Vždy sa mi páčilo, ako sa oblieka @melancholik
Á dosť sa mi páči, ak chalani nosia nízke obyč číny
z neletnych je to napríklad košeľa alebo košeľa s kapucňou, mikiny bez alebo s kapucňou, bundy alebo kabáty v jednoduchých tmavsich farbách ideálne bez vzorov alebo s jemnými geometrickými .. tmavé nohavice.. a tenisky
páčia sa mi aj iné kombinácie na ženách ale tieto vyššie napísané sú u mňa naj