je to carovne, ze sa clovek kazdy den dozvie necakane nove informacie...takze najnovsie sa sympatie a krasa urcuju podla vlasov a farby kontaktnych sosoviek? ...kurnik, to aby som zmenila image
tak pardon ale vsetky moznosti som tam nemohla natrepat!!!,,,ak sa nestotoznujes ani s jednou moznostou tak nehlasuj a moju anketu odignoruj...asi tolko k tomu ...
a mam strasne rada ked niekto ide z nudy vyrypovat do ostatnyx!!! a nikto tu nehovori ze mas menit image!!! jednoducho som sem svacla malu primitivnu anketu na ktoru ked mas chod zodpovedaj a ked xut nemas tak to nexaj tak ....
@idea ... ja mám orechovo hnedé vlasy...to je pradva že mám svetlejšie, ale tak si vezmi ivu, sestru alebo maťu, ona má také bronzovo hnedé...a všetky máme modré oči..mama má až do čierna a má modré oči...poznám viac dievčat ktoé majú tmavé vlasy a modré oči..ide o princíp...
@aroga jaaj ja by som chcela mat modré oči..nemôžem si pomôcť..aj keď niekomu..teda niektorým ľuďom sa páčia hnedé..ale no..asi je to tak, že každý chce mať to, čo nemôže mať
Ako narovinu ak nespadáte do kategórie blond prefarbené vlasy, modré kontaktné šošovky, veľké kozy, a najlepšie platikou upravené veľké oči tak ste game over
hahah...tak nazorov je kopec pozeraam ..ale som rada ze moj druh vyhrava jupi jupi ..a este raz jupi .. PS : som zvedava kto si to zas ako vylozi a tesim sa na vase dotazy ohladom toho ze ja som taka a onaka a nemam take a onake oci mecheche...s pozdravom ...ORANGEBREEZE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
bloncka s velkym poprsim ...a vymetenou hlavou
uplne som to neochopila :/
ako čo týmito anketami sledujete?