Pri akých ľuďoch sa cítite najlepšie a sú vám sympatickí?
Ja mám rada a najviac vyhľadávam prítomnosť ľudí, čo sú väčšinou flegmy (hlavne v situáciach kde niektorí zvyknú fňukať, stažovať sa alebo byť hysterickí), ale v určitých momentoch sa
Neviem, všetko má svoje výhody aj nevýhody - keď stretnem nejakú bzdochu alebo tepšu (môj slang, bzdocha sa vzťahuje na chlapa, tepša na ženu so zlými kvalitami ), tak si pomyslím, že na tom nie som až tak zle Ale celkovo sa rád pohybujem v kruhu ľudí, čo sa radi smejú a majú radi meme
takých, ktorí sa vedia baviť na svoj vlastný účet, ktorí sa dokážu nadchnúť, ktorí sú kreatívni a nebedákajú furt nad niečím. ktorí sa nepozerajú na dôvody, prečo niečo nejde spraviť, ale hľadajú cesty, ako by to mohlo ísť.
a hlavne, ktorí vidia aj iných ľudí a nielen seba.
hocijakých ale najviac veselých a šialených a bláznivých jak já a aj takých čo depkujú a fňukajú, aspoň mám koho utešiť bo aj ja dakedy takto sockujem a potrebujem utešie a potom sa správam jak blázon a robím si srandu z ostatných
skorej by mala byť otázka akých ludí nemám rád: nemám moc rád keď ludia sú vážny a flegmatický.. že im v afekte poviem že si kokot a alebo že si obyčajná piča a ona/on sa urazí na smrť. alebo keď je niekto flegma a keď dačo od neho chcem tak mu musím tisíc krát volať bo vždy zabudne alebo mávne rukou a vobec si neuvedomuje že pre mňa to je skurvene dôležité
Aký typ ľudí mám najradšej? No tak určite by mal byť cigán, drogovo závislý, alkoholik a gembler, ktorý smrdí, v kuse nadáva, určite nech nie je vtipný, ani veselý, mám rád neinteligentných degešov, ktorým tolerancia nič nehovorí, a určite musia vedieť dobre kradnúť, to je základ, tak takýto typ ľudí mám najradšej
mám rada ľudí, od ktorých sa môžem učiť. ktorí sú sami sebou a niečím trčia z davu a pútajú pozornosť. nemyslím výzorom, ale vyžarovaním. a ktorí proste niečo robia a nesedia len tak na zadku. a dokážu sa strašne tešiť, keď nájdu niečo, s čím sa dá pohnúť ďalej. neboja sa mať vlastné názory a majú tú zvláštnu vlastnosť, že je s nimi každému dobre a každý sa pri nich cíti výnimočne, pretože venujú svoju pozornosť práve jemu. proste takých, ktorí majú svoje čiary vyrovnané.
seriózne šialených ľudí s nejakými divnými záujmami, ktorým nebudete pripadať divní a čudní ak robíte niečo čo sa odchyľuje od normy a veselo s k vám pridajú; budú sa s vami len tak bezdôvodne rozprávať v angličtine...vlastne je veľmi ťažké popísať ľudí v okolí ktorých mám skutočne najradšej je to zmeska kadejakých vlastností
Tak to je rôzne. Ale mám rada veselých a optimistických ľudí, šialených, spontánnych, milých, dobrých, úprimných... atď, atď Nedá sa to nejak zaškatuľkovať.
Každopádne ľudí, čo pochopia moje úchylky a moje nevďačné (niekedy až arogantné?) indiskrétne správanie a časté zmeny nálad
Dá sa s nimi porozprávať v dobrom i v zlom, takých ktorým môžem dôverovať.Vedia sa baviť aj sami na sebe aj na druhých.Kreatívnych taktiež.Majú podobné názory a vidia aj iných, nie len seba.
tak ja niesom moc spoločensky typ, ale ak mám byť v spoločnosti, tak najradšej s ľudmi s ktorými si dobre rozumiem a vieme si dobre pokecať a nielen čučíme na seba. a hlavne aby sa nepretvarovali, to neznášam. takťiež sa lepšie cítim s ľudmi ktorí vedia kde je sever a dokážu dať aj normálne témy než len o tom kde sa boli cez víkend najebať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a hlavne, ktorí vidia aj iných ľudí a nielen seba.
a ludi , co maju somnou nieco spolocne
skorej by mala byť otázka akých ludí nemám rád: nemám moc rád keď ludia sú vážny a flegmatický.. že im v afekte poviem že si kokot a alebo že si obyčajná piča a ona/on sa urazí na smrť. alebo keď je niekto flegma a keď dačo od neho chcem tak mu musím tisíc krát volať bo vždy zabudne alebo mávne rukou a vobec si neuvedomuje že pre mňa to je skurvene dôležité
Každopádne ľudí, čo pochopia moje úchylky a moje nevďačné (niekedy až arogantné?) indiskrétne správanie a časté zmeny nálad
Dá sa s nimi porozprávať v dobrom i v zlom, takých ktorým môžem dôverovať.Vedia sa baviť aj sami na sebe aj na druhých.Kreatívnych taktiež.Majú podobné názory a vidia aj iných, nie len seba.
A takých, ktorí neodsudzujú druhých....