takych s ktorymi si mam o com pokecat. ja bohuzial tichy nie som nikdy, pri kazdej prilezitosti mi stale ide huba ako mlyncek. cim som starsi tym viac sa to ucim kontrolovat, ale podrezany jazyk je moje velke minus.
nemám rád ľudí, ktorí neustále melú pántom... keby tie kecy aspoň dávali nejaký význam a mali komunikačnú hodnotu, ale o čom je neustále komentovanie všetkého naokolo :ehm:
@jarastik takych aj ja tiez mam rad pozitivne naladene zeny ktore sa stale smeju a chvalia ma aLebo potom flegmaticky. Neznasam melanchlicky co sa furt lutuju.
som skôr tichý typ, takže mi vyhovujú viac ukecanejší, ale iba ak aj majú čo povedať, v opačnom prípade (ak by mali točiť o ničom) preferujem tichšieho spoločníka
ja som extremne ticha,ticho mi vyhovuje preto si neviem predstavit stravit co len 5 minut v pritomnosti niekoho ukecaneho. bohuzial moje sestra to stale nevie pochopit a nechat ma na pokoji
Tichí sú oveľa zaujímavejší, pokiaľ práve nerozmýšľajú čo povedať.
Viac si všímam reč tela, tá povie omnoho viac a neklame a väčšinou je prirodzenejšia. Ale zhodujem sa dosť aj s @3 6 ! a @3 a ojedinele aj @10 pokiaľ je tá energia upokojujúca a vyrovnaná.
presne, ako tu už niekto spomenul, ak si s nimi rozumiem, neriešim to... podľa mňa je blbé ľudí škatuľkovať, mám rada aj ukecaných ľudí, bláznov, čo vkuse vtipkujú ale aj tichších, s takými, pri ktorých sa dá aj mlčať a lepšie sa s nimi porozprávať medzi 4-rmi očami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
trýzni ma, ak niekto vkuse melie, ale ja toho nenarozprávam veľa a byť sama s podobným človekom je riadny awkwardfest
Ale ak mam ist z extrému do extremu, tak skor tichsich mam radsej
rozumných mám rád
tych co mam rada - ukecanych
vhodnej príležitosti
neuveriteľne ukecaní.
Viac si všímam reč tela, tá povie omnoho viac a neklame a väčšinou je prirodzenejšia. Ale zhodujem sa dosť aj s @3 6 ! a @3 a ojedinele aj @10 pokiaľ je tá energia upokojujúca a vyrovnaná.
na druhej strane, oveľa sympatickejší je mi tichý človek ako ten, ktorý vedie radšej kecy o ničom, len aby nebolo ticho...