Taký, čo si presadzujú svoj názor, bez toho, aby nad ním trochu porozmýšlali... bez štipky logiky, argumetov. Niečo typu: ,,Ja mám svätú pravdu a basta!"
Ja totiž milujem dišputy. Ale aby mohli existovať, treba poriadne argumenty.
prototyp birdzaka , co je vysratý zo všetkého západného , hlavne britského , neznáša SR , uráža ľudí čo chodia na diskotéky , myslí si že požral múdrosť sveta.
Momentálne moja spolubývajúca (ako nič proti, je to naozaj úžasná spolubývajúca), ktorá vie od slova doslova celú knihu a vyhlasuje, aká je nervozna, lebo nič nevie. (pričom ten, kto tu nič nevie som ja, už som si dala dve tabletky na ukľudnenie )
Nikto mi nestoji za nervy. Lepsie povedane su len kokoti a chudaci ktorych nikdy nepochopim, nabozenski fanatici, hlavne moslimovia, zakomplexovani slovaci co si vedia iba stazovat stale a zavidiet uspesnym ludom a picovat, z tych mi je najviac zle
ťažko takto..ale keď som si to prečítala ako prví ma napadli takí, čo musia mať za každú cenu pravdu, nevedia prijať iný názor okrem svojho a každého presviedčajú o svojej pravde
Príliš sebavedomí...ľudia ktorí majú potrebu druhých ponižovať..ale na druhej strane, nemusím ani ľudí ktorý naschvál ponižujú seba, len aby ich ostatný zvelebovali že to nie je pravda ...A ďalej mi lezú na nervy ľudia, ktorý nevedia pochopiť srandu.
všetci tí, ktorí sa starajú do vecí a idú mudrovať, o ktorých vedia akurát tak veľkú piču
všetci tí, ktorí sa ma snažia presvedčiť, že ich názor je ten najlepší na svete, že oni sú najlepší na svete
všetci tí, ktorí sa ma snažia presvedčiť, že môj život nie je správny, že som v ňom určite neni šťastná atď.
a ešte samozrejme tí, čo rušia dohodnuté veci v deň vopred, v ten deň v tom lepšom prípade, v tom horšom prípade, čo ich zrušia, ale nedajú vám vôbec vedieť
sídliskoví posedávači, sprostí ľudia (skoro) každej kategórie, afektovaní, stále zaneprázdneno sa tváriaci, workoholici, príliš drsní, príliš ukričaní, príliš aktívni, všetky pseudorebelky, umelci priveľmi umelecky vystupujúci.. asi by som to mohla zhrnúť na všetci. a najviac ja sama si.
pribrdzené, spomalené, tupé bez akéhokoľvek logického uváženia zmýšľajúce bytosti, sídliskových machov čo idú ulicou a aj keď človek je na opačnej strane chodníka, oni idú tak aby do vás mohli plecom nabúrať a zhodiť vás na zem, ľudí, ktorí sa vysmievajú z toho keď niekto číta knihy ( dobre teraz sa odbavujem na jednej skupinke z môjho sídliska) nechutných úchylov, agresívnych debilov, špinavých somrákov, cigánov ( áno, mám veľmi protirómske zmýšľanie a mám na to silný dôvod) všetkých čo sa staršne radi navonok usmievajú a v skutočnosti by vám najradšej jebli sekeru do chrbta a neskôr aj tak urobia, všetkých pseudointeligentov, pseudoumelcov pseudorebelantíkov ako sa vyjadrila @divna , afektované tupé peroxidové/čierno-chemlónové hlavy s 20 cm opätkami, a retardov čo sa smejú na všetkom vrátane slova okno, kľučka a podobne.
Takí,čo si o sebe myslia,že sú majstri sveta...Dalej nemám rada pubertálne,preafektované deti ,ktoré sa dokážu chichúňať aj na tom,že koľko nôh má mucha...celkovo neznášam tiež neodbytných ľudí,ktorí nevedia pochopiť,kedy je ten správny čas,aby zavreli ústa a dalej neznášam Svedkoch Johovových,ktorí nám nejak často vyklopkávajú na dvere...a vadia mi tie ich priblblé debaty,lebo sama viem ,v čo verím a o svojej pravde nemienim nikoho presviečať...našlo by sa ich viac
Ja v podstate nemám rada škorpiónov Zabite ma, ale je to tak. Jednoducho mi lezú na nervy. Ja s nimi vychádzam ale iba v rámci obyčajnej úrovne kontaktu.
A áno, je to trocha prišmarené veriť na astrológiu-objasním to-ja neverím na astrológiu-iba na škorpiónov. Proste za tých 18 rokov života som sa o tom nezvratne presvedčila, že všetci škorpióni sú rovnakí.
Ludia, ktori neznesu, ze niekto ma na viac ako oni , pupky sveta, ktore si myslia, ze ak niekto nesmrdi do spiku kosti ironiou , tak je nudny a nezaujimavy.
Ale pozrite. Naco to vlastne robime ? Naco nam su tie predsudky ? Aj vy si myslite , ze su ini hlupi a xyz ludi si to mysli o vas. Kto ma vlastne pravdu ? Vieme to vobec ?
Preto ak mi niekto lezie na nervy, tak sa do neho prosto nestaram. Mozno , ze blba som ta ja.
Ľudia, ktorí sa tvária, že v živote niečo dosiahli, pričom dávajú dôraz na absolútne nepodstatné hodnoty; ktorí si myslia, že len ich názor je správny štýlom "povedz si svoj názor, ak chceš, ja si ho vypočujem, ale aj tak mám pravdu ja, ak si náhodou myslím niečo iné"; typickí ľudia, ktorí sa stále na niečo sťažujú, čo sa ostatných ľudí týka, ale neuvedomia si, že sami toho môžu mať za ušami niekoľkokrát viac, na čo by sa mohli sťažovať ostatní.
Mimochodom, dokonale to sedí na jednu našu spolubývajúcu na priváte, ktorú máme všetci veľmi radi
@forgotten17 ako som spomínala, ja so škorpiónmi vychádzam ale nikdy by som nechcela mať manžela škorpióna alebo nejakú veľmi blízku kamarátku tohto znamenia. Jednoducho na to nemám nervy dokázala by som to v pohode, ale nenapĺňalo by ma to priateľstvo ale skôr vyčerpávalo.
@anitchka takí všelijakí nebudem to rozoberať, to je každého pohľad na vec. Ale jedno viem, že moja cesta s nimi nikdy nie je spätá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
..ale..ak mám zlú náladu tak mi lezú na nervy všetci
Ja totiž milujem dišputy. Ale aby mohli existovať, treba poriadne argumenty.
Myslím že dosť ľudí sa v tom uvidí.
všetci takí, ktorí sú najmúdrejší na svete a nikdy v živote nespravili žiadnu chybu,
všetci tí, ktorí v rámci presvedčenia , že ich predstavy o šťastnom živote sú najsprávnejšie, snažia sa iným strihať krídla
Všetci, čo ma oberajú o svetlo svojím negatívnym, zadebneným myslením
všetci, čo sa hrajú na zranených a bitých životom
všetci, čo majú prestíž na vrchu hodnotového rebríčka
a
a
a
.......
a potom premúdrelci, namyslení debilkovia čo nevedia nič o reálnom živote a len sa učia a spia. a ešte puritánski fanatickí kresťania.
a ľudia, čo sa furt a všade sťažujú ako im je zle a aké sú chúďatka
všetci tí, čo sa snažia vyzerať kúl
všetci tí, ktorí sa starajú do vecí a idú mudrovať, o ktorých vedia akurát tak veľkú piču
všetci tí, ktorí sa ma snažia presvedčiť, že ich názor je ten najlepší na svete, že oni sú najlepší na svete
všetci tí, ktorí sa ma snažia presvedčiť, že môj život nie je správny, že som v ňom určite neni šťastná atď.
a ešte samozrejme tí, čo rušia dohodnuté veci v deň vopred, v ten deň v tom lepšom prípade, v tom horšom prípade, čo ich zrušia, ale nedajú vám vôbec vedieť
skončila som.
A áno, je to trocha prišmarené veriť na astrológiu-objasním to-ja neverím na astrológiu-iba na škorpiónov. Proste za tých 18 rokov života som sa o tom nezvratne presvedčila, že všetci škorpióni sú rovnakí.
Ale pozrite. Naco to vlastne robime ? Naco nam su tie predsudky ? Aj vy si myslite , ze su ini hlupi a xyz ludi si to mysli o vas. Kto ma vlastne pravdu ? Vieme to vobec ?
Preto ak mi niekto lezie na nervy, tak sa do neho prosto nestaram. Mozno , ze blba som ta ja.
takých, ktorí si myslia, že ich život má vyššiu hodnotu než život druhých
tým, ktorým všetci idú na nervy: Na svete je dosť opustených ostrovov. Choďte tam a neotravujte nás svojimi pohŕdavými pohľadmi!!!!!!
a čo mi vravia ako mám žiť...
ľudia, čo ma stresujú a doháňajú k slzám, nakoľko sa veľmi neviem vyrovnať s takými situáciami
a ešte nechápaví ľudia, ktorým sa snažím vysvetliť, že sa niečo proste napraviť nedá a furt vymýšľajú alternatívy... ale to súvisí s vetou jedna ...
aaa ešte klasika tí , čo všetko ´´vedia´´
teší sa ma ja som škorpionka
tí, čo sa ma stále pýtajú, či som OK a či je všetko OK a či som teda OK a ako sa mám.
tí, čo nedokážu byť ticho.
a úplne mi lezú na nervy vzťahovační ľudia.
Mimochodom, dokonale to sedí na jednu našu spolubývajúcu na priváte, ktorú máme všetci veľmi radi
Tiche, nehybne, neprejavujuce sa typy, ktore jakziv nic nepovedia, a clovek aj uvazuje, ci ich kazde rano nevypusti Fritzl z pivnice
Vlastne...skratme to na ,,vsetci"
@forgotten17 ako som spomínala, ja so škorpiónmi vychádzam ale nikdy by som nechcela mať manžela škorpióna alebo nejakú veľmi blízku kamarátku tohto znamenia. Jednoducho na to nemám nervy dokázala by som to v pohode, ale nenapĺňalo by ma to priateľstvo ale skôr vyčerpávalo.
@anitchka takí všelijakí nebudem to rozoberať, to je každého pohľad na vec. Ale jedno viem, že moja cesta s nimi nikdy nie je spätá
a kto je kokot? vsetci su kokoti a kto kokot neni sa este nestihol prejavit!