@dumbledore tak, samé pozitíva máš v tom popise nedivím sa že sa ti páči
to mi pripomenulo, ako som sa podľa jedného popisu charakterizovala ako ENFP, pretože mi to prišlo že to na mňa dosť sedí.
Niekedy sú tieto charakteristiky bližšie k pravde ako keď si urobíš dáky test. I keď o no to nikdy nie je jednoznačné. Každý má v sebe aj z nejakého iného typu.
@pachirisue určite, akurát, že všetko čo je tam napísané je pravda u mňa, čiže tak a nie sú tam len pozitívne veci, len treba tie negatívne od nich odôvodniť ...
@dumbledore to je fakt. to už ale ty vieš lepšie...
ja by som sa chcela do toho všetkého vyznať ako aj do iných typov, nie len do toho môjho len fuuu to by som musela študovať celé dni.. nič iné ani nerobiť
No vraj môj INFJ je najvzácnejší typ osobnosti... A v teste mi vyšlo že sa ku mne najviac hodí INFJ, no pekne Ale zasa útecha je že väčšina INFJ sú ženy
asi som (ESTP) niekde spravil chybu lebo mi vyšlo ENTJ k ideálnemu partnerovi ale to by nemohlo nikdy vydržať podľa opisu .. ideálneho partnera si predstavujem inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ja to beriem iba ako "srandu"
No a ja som INFP tesne vedla
napriklad tu:
» www.16personalities.com/sk...
Ale i tak sú si tieto typy dosť podobné
Ak tu taká je, tak TS
to som nemala v umysle xD
Určite to budem brať s rezervou.
vyšlo mi ENTP ale čo ja viem. nejak sa mi nezdá.
» www.emiero.sk/typologie-osobn...
to mi pripomenulo, ako som sa podľa jedného popisu charakterizovala ako ENFP, pretože mi to prišlo že to na mňa dosť sedí.
Niekedy sú tieto charakteristiky bližšie k pravde ako keď si urobíš dáky test. I keď o no to nikdy nie je jednoznačné. Každý má v sebe aj z nejakého iného typu.
ja by som sa chcela do toho všetkého vyznať ako aj do iných typov, nie len do toho môjho len fuuu to by som musela študovať celé dni.. nič iné ani nerobiť
zaujímavé
asi mam novy zmysel zivota...
keď človeka spoznáš... dá sa už možno hádať... aspoň približne
@51 Takže 4 prípady.
Ja si myslím, že to celkom sedí.
do skurvenej pici. uz bez tejto informacie som vedel, ze mi hladanie idealneho partnera ide mizerne...
16personalities.com/sk