prebudí ma (neviem či mi dodáva energiu ale keď som na zaspatie a dám si kávu tak už nie som na zaspatie) a keď ma bolí hlava z únavy/vyčerpania alebo tak podobne tak ma prestane po káveji
trošku ma preberie, zase nie nejako brutálne, ale napr. ak by som ju v piatok poobede nemala, asi by som zaspala o deviatej-desiatej od únavy, ale vďaka nej vydržím až do polnoci-jednej byť hore
Ak som unavený tak preberie, ale stalo sa mi, že som po nej aj zaspal. Čo sa týka chuti, tak mi to do teraz moc nehovorilo. Ale už si ju začínam vychutnávať.
Tak v prvom rade si musím dat každé ráno hneď ako vstanem, lebo mam dost nízky tlak, čiže mi to odporučila aj doktorka. Potom sa hneď cítim lepsie a vlastne som si uz na kávu dost zvykla a zboznujem tu chuť, denne vypijem minimálne tri a dokázala by som ju piť asi na litre. Ked som ale velmi unavená, tak sa stane aj mne, ze ma to este viac utlmí.
najprv ma to vystresuje, bucha mi srdce, som pohyblivejsia akoby som si vynicila zbytok energie co mam na den a potom po pol hodine zrhuba musim urychlene ist na malu a potom nastane neskutocny utlm az do konca dna. ludia co na tom vidite? mne to akurat tak vonia ale ten efekt pre mna nic moc
neviem. ráno mi tak nejak prečistí vnímanie, ale to je možno len navyknuté placebo, začal som ju piť preto že mi chutí a tie účinky som nikdy príliš neriešil ani žiadne výrazné nepozoroval.
je to divne, ale VOBEC mi nechuti, no aj tak ju pijem, hlavne ked potrebujem vela energie ... a ma na mna take ucinky, ze dokazem fungovat aj cely den na maximum, ked si ju dam + mi zrychluje metabolizmus
dlho som ficala na kofeinovych tabletkach, ale tie na mna prestavaju po case posobit, kdezto kava pomaha stale
ja kávu nepijem ani ju nemám rád nespôsobila na mňa velmi dobre lebo som bol dosť nekludný aj hnačku som dostal tak tých 3 až štyri hltov ked dám viac ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ako kedy. vacsinou mi doda energiu ale ked chcem nemam problem po nej zaspat a obcas sa mi stava ze sa mi po nej este viac drieme.
a na bolest hlavy nezabera. z nej ma praveze boli este viac.
píše sa tam o tom nejak podrobnejšie?
A nič mi nerobí, lebo ju nepijem.
Ale mám ju rada, pohne črevá, zvýši processing speed atď.
malo kavy (1 polievkova lyžica) - dostanem energiu...
možno si to len namyšlam ale väčšinou to tak funguje..
bolí ma z nej hlava, je mi nevolno
vlastne hocičo kofeínové mi nerobí dobre, neviem prečo ked na iných ľudí má opačný povzbudzujúci efekt
dlho som ficala na kofeinovych tabletkach, ale tie na mna prestavaju po case posobit, kdezto kava pomaha stale
tak, ako čaj.