Ahojte. Zaujímalo by ma akú vec by ste chceli aby sa vynašla a zaujala by vás na tolko aby ste si ju kúpili? Mňa napadlo napríklad pre doktorov vynaliezť voňavé tie "šatky" na ústa. Ak to samozrejme už niekto nevynašiel. Tak čo? Čo by vás potešilo?
Ja by som chcel teleport-stačilo by doňho len vojsť,zadať príslušné údaje a premiestnilo by ma to niekam do zahraničia.Alebo aj tu po Slovensku by bolo fajn tým cestovať
mindrecorder .. bolo by to zariadenie, do ktorého by sme si mohli zaznamenať naše myšlienky či spomienky v audiovizuálnej podobe .. hehe, pekne som to sformulovala :letim:
haha že voňavé, to jak my v herni, keď sme tepovali koberec, tak sme si museli nastriekať na utierky voňavku, a tak uviazali okolo hlavy, potom nás sledovali kolegyne na zázname jaké sme boli smiešne
@10 Tak akože zubárom by sa to dosť hodilo podľa mňa. Ak by citil niekoho puch z ust aj cez tú šatku tak by použil voňavu šatku a citil by napríklad len karamel
chcel by som vynajst baterie ktore by mali kapacitu na jedno pouzitie a nabitie zopar rokov...
cize ci uz by slo o mobilne zariadenia alebo notebooky, na jedno nabitie ktore by trvalo asi hodinu-dve, by zariadenie dokazalo napajat bez problemov dajme tomu 4-5 rokov ...samozrejme s potrebnymi a presnymi indikaciami ktore by hlasili vopred a v stanivenych cykloch presnu percentualnu a aj casovu zalohu...
aky by bol svet krasny...a este internetove pokrytie po celom svete s vysokym signalom a sluzbou ktora by ho zdielala uplne zadarmo a neobmedzene v najvyssej moznej rychlosti
ja by som chcela vymysliet material, cez ktory by nepresiel vodik, co by sa dalo pouzit na uskladnenie vodika napr. ako palivova nadrz, kedze 90% vodika pocas transportu v takovej flasi vyfuci... potom by som chcela najst efektivny a lacny sposob, ako ten vodik vyrobit.
dalej by to bol asi ''mikroskop'', ktorym by sa dali vidiet atomy..
este aj nieco na sposob @12 , ale tak dlho asi bateria nevydrzi. sice sa na tom pracuje, ale magnety a spiny ma az tak nelakaju...
Tekutina, laser alebo hocičo šikovné čo by za pár sekúnd bolo schopné šetrne, účelne a dôkladne vyčistiť zubný plak a nečistoty vo všetkých kútikom, záhyboch a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
cize ci uz by slo o mobilne zariadenia alebo notebooky, na jedno nabitie ktore by trvalo asi hodinu-dve, by zariadenie dokazalo napajat bez problemov dajme tomu 4-5 rokov ...samozrejme s potrebnymi a presnymi indikaciami ktore by hlasili vopred a v stanivenych cykloch presnu percentualnu a aj casovu zalohu...
aky by bol svet krasny...a este internetove pokrytie po celom svete s vysokym signalom a sluzbou ktora by ho zdielala uplne zadarmo a neobmedzene v najvyssej moznej rychlosti
dalej by to bol asi ''mikroskop'', ktorym by sa dali vidiet atomy..
este aj nieco na sposob @12 , ale tak dlho asi bateria nevydrzi. sice sa na tom pracuje, ale magnety a spiny ma az tak nelakaju...