@pawliee no jasne cirkvi vadi vsetko ale ja som mala tiez vsetky diely toho napozerane(lebo brat to kukaval)a nie len cirkev ale aj moja mama bola poburena tou jeho ruzovou baletackou suknickou nahodou to ale bolo celkom vtipne
@9 ja som to kukal s takým zrnitým obrazom to som si sám naladil ale moc som to nekukal, len trochu aby som mal prehlad, inac fakt to je gejské keď má chalan sukničku a kabelku jeden krpec co ho poznam to pozeral ked bol maly, teda mensi ako je teraz, a zostal z toho trochu mimo mysli si ze je spiderman a sa v skole furt nanho hral ale nebozkaval mary-jane ale doktora octopusa :-!
mna to nedeprimovalo...po hodine pozerania Teletubbies som bola psychycky v koncoch 10minut som sa smiala na tom,ako sa zaborila cokoladova tycinka do zmrzliny,ktoru som si nabrala..
A na diel, kedy sa rozhodovali, ci sa daju Tubbie-puding, alebo Tubbie-toast nezabudnem do konca zivota
Raz som si to kukol A totálne ma zabilo keď po strašne nudnej a dlhej 15 - minútovej scénke o tom ako si dve dievčatká umývajú zuby si všetci tí hrdlorezi posadali do kruhu a zaznelo:
čo ideme robiť?
čo ideme robiť?
čo ideme robiť?
čo ideme robiť? (pre istotu že by to musel povedať každý)
Ale oni každu scénku dávajú 2x.
Skoro som scvokol, keď sa učili farby. Ak v tom diely nepovedali "červená" asi 20x za minútu, nepovedali to ani raz. Hlavne v tej dokrútke bolo také ubliakané dievčatko, ktoré behalo dokola a kričalo "červená! červená! červená! červená!" a keď to skončilo, tí teploši s tými anténami na hlave začali tlieskať, poskakovať a pustili to zas..
@Hel14 a ten diel s tým pudingom a toastom som videl. Celý diel sa nevedeli rozhodnúť či chcu jedno,alebo druhé. Behali od pudingovača k toasteru a hovorili "Tubbie-puding! Tubbie-puding!" ale odrazu tá debilná Lála trepla Tubbie-toast, tak sa všetci otočili a poskakujúc a opakujúc "Tubbie-toast! Tubbie-toast" došli k toasteru, kde si to zas niekto rozmyslel, tak doskakali k pudingovaču a dokola.
@pawliee nastastie uz barbiny nemam..ale akoze ja som barbinam trhala hlavy(obcas) a ak by ich on mal obliekat tak to by uz co bolo az taka zvratena rodina hadam nie sme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A na diel, kedy sa rozhodovali, ci sa daju Tubbie-puding, alebo Tubbie-toast nezabudnem do konca zivota
teletubbies pre vekovu kategoriu do 6 rokov(a tom este prehnal)
hmmmm...
čo ideme robiť?
čo ideme robiť?
čo ideme robiť?
čo ideme robiť? (pre istotu že by to musel povedať každý)
A potom každý z nich odpovedal:
Ešte raz!
Ešte raz!
Ešte raz!
Ešte raz!
A potom to naozaj dali ešte raz!!!
Skoro som scvokol, keď sa učili farby. Ak v tom diely nepovedali "červená" asi 20x za minútu, nepovedali to ani raz. Hlavne v tej dokrútke bolo také ubliakané dievčatko, ktoré behalo dokola a kričalo "červená! červená! červená! červená!" a keď to skončilo, tí teploši s tými anténami na hlave začali tlieskať, poskakovať a pustili to zas..
@Hel14 a ten diel s tým pudingom a toastom som videl. Celý diel sa nevedeli rozhodnúť či chcu jedno,alebo druhé. Behali od pudingovača k toasteru a hovorili "Tubbie-puding! Tubbie-puding!" ale odrazu tá debilná Lála trepla Tubbie-toast, tak sa všetci otočili a poskakujúc a opakujúc "Tubbie-toast! Tubbie-toast" došli k toasteru, kde si to zas niekto rozmyslel, tak doskakali k pudingovaču a dokola.
psycho