Tak áno nenávidím náckov.. Ale inak nechápem čo majú ľudia proti iným štýlom.. Veď je každého vec čo vyznáva. Keď sa mu to páči, tak nám to môže byť jedno... Takže fakt mi príde primitívne robiť si posmech z hiphoperov, emákov a pod...
@chocolate1 rezanie? opakujú po emákoch? keď poznáš samých wannabepunkerov,čo majú sklony k sebapoškodzovaniu, tak to nemusíš hneď generalizovať a EMO vzišlo z punku,tak fakt neviem o čom ty tu ...
@mcpvn tak prepáč, že mám vlastný názor! A punk už zaniká, tak akokeby si im pomohol tým, že ich obhajuješ ty punker! A mimochodom, celý "punk" by mali zrušiť!!!
LUDIA VAM UPLNE SIBE , ked milujem hudbu, tak predsa nemozem odsudzovat iny styl, ste drbnuti, no a to som kedysi nenavidel hip hop, vlastne rap, no a dnes si ho rad vypocujem
@chocolate1 toto nie je o vlastnom názore, to že ich nemáš rada, to je tvoj názor, to ti neberiem, ale ten dôvod sa mi nepáči a nie, nie som punker! keby si ma poriadne zatagovala, tak ti neodpovedám tak dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja len ze preco hladat to negativne.. kde si ludia budu nadavat.. elbo niekomu sa nebude pacit, ze metal je blbost a drehmu ze hiphop je kravina..
preco nie povedat co sa im paci a preco sa im to paci..
a prosim ta.. neskus taku temu zalozit v nasledujucich 24 hodinach lebo to bude ako spam..