pocuvam takmer vsetko(okrem ludoviek a opery). takze nedelim hudbu podla stylou,ale hlavne podla toho ci sa mi konkretna pesnicka/hudba paci,alebo nie.
@mielikki tak toto nie, by som klamala kebyze poviem ano, a priznam sa, ze este pred rokom som frcala na skupinach ako nightwish, within temptation a im podobne..okrem tych vrieskanic ..a akosi sa to zvrtlo O-:
aj to, to bolo len take chvilkove pobluznenie, inak som tento styl nikdy moc nemusela..
@rossoneri89 sice nepocuvam ani rock a ani metal, ale rozhodne si myslim, ze je to lepsie nez disko disko nieje hudba ako umenie, ale hudba ako prachy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
väčšinou nepočúvam podľa žánrov, ale podľa toho čo sa mi páči
a inač akože kde je rock,techno.....
@19 podobne
Aby ste vedeli, o čom je reč. Hip-hop je osobitý a skladá sa s viacero elementov...!
poprípade Darktracne, Psychedelic a podobne ????
a podobne
A nechcelo sa mi to púšťať, ale to od Bloodbathu oznám, hoci teraz neviem presne, ktorá to je, tak mi to na predstavu stačilo
a netvrdím, že sa pri tom nedá spať... zásadne najlepšie sa mi zaspáva s Carcassom, ako som si stihla všimnúť
mne pri vsetkom ale problem zo spanim mam len pri bratovi ked zacne pocuvat nejake "radiove hitovky" co hraju na europe 2
na čom???
toto je 5.1
aj to, to bolo len take chvilkove pobluznenie, inak som tento styl nikdy moc nemusela..