sústreďujem sa na očividné fakty, som človek, žijem na tejto planéte v spoločenstve a vidím ako každý z každým vydrbáva a obohacuje sa na utrpení iných ...
snažím sa preto plniť a uspokojovať svoje potreby (hladám a vytváram si medziľudské vzťahy ktoré budú stáť za to) a sny (zabezpečiť sa materiálne a spoločensky aby som vládal žiť samostatne), vytváram a priťahujem si zábavu a príjemné trávenie chvíl a prevažne sa sústreďujem na môj rozvoj a vnímanie krás a zaujímavostí sveta
@burble každý si to môže definovať ako chce. Ja si to definujem tak, že sa zbytočne nerozčuľujem nad maličkosťami nezaujíma ma kto s kým spal alebo koľko stála Banášovej topánka. Žijem si ako ako ako... ako človek ktorý si zlepšuje svoju karmu robením dobrého (nie vždy sa to darí)
A ak niečo vadí na alkohole je to jedine tá opica a zápach po ňom (to je tá karma) ďakujem
@door to je taká rutina mladého človeka poznám to aj ja až na tú robotu ale niekedy behám aj po brigádach a to ma ničí tak všetko dobré ti prajem a aby sa z tvojho zoznamu vymazalo slovo stres
"Bežné nežiadúce účinky spojené s užívaním kodeínu sú eufória..." (wikipedia)
...seriously?
...myslíte že už si niekto na svete niekedy dal kodeín (z akéhokoľvek dôvodu) a následne zahlásil niečo v zmysle "kurva, a teraz mi z neho začína eufória, to som ale FAKT nechcel!" ?
Životný štýl... rôzne subkultúry a pod. to sú teraz celkom trendy termíny čo?
Nikdy som sa neškatuľkovala do konkrétnej skupiny. Som vegetariánka a straight edge, páči sa mi rock/metalcore a také tie harder veci.
A nejak sa duševne ani fyzicky neviem zaradiť nikam.
Moj zivotny styl? Vacsinu casu spim minimalne do obeda, jedavam po vonku, bezcielne sa motam kade tade, do toho nejake to pivo aj tri, idem von s kamoskami, posedim si na plazi, nieco pofotim a vcera som si konecne kupil gitaru, tak si nieco aj zabrnkam, dam dalsie pivo, sem tam trochu popracujem aby sa nepovedalo ze som leniva luza a toto sa opakuje nie nevyhnutne v tomto poradi. Nikdy som nebol spokojnejsi...
no mimo skolu ktora ma dost jebe beham po koncertoch, ked som doma vúcsinu casu travim v lese kde si dam nejaky ten etheogen a inak privyrabam popristudiu..... ci som spokojny? nwm to ukazu dalsie dva mesiace ci sa podaria veci co mam rozplanovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
snažím sa preto plniť a uspokojovať svoje potreby (hladám a vytváram si medziľudské vzťahy ktoré budú stáť za to) a sny (zabezpečiť sa materiálne a spoločensky aby som vládal žiť samostatne), vytváram a priťahujem si zábavu a príjemné trávenie chvíl a prevažne sa sústreďujem na môj rozvoj a vnímanie krás a zaujímavostí sveta
A ak niečo vadí na alkohole je to jedine tá opica a zápach po ňom (to je tá karma) ďakujem
...seriously?
...myslíte že už si niekto na svete niekedy dal kodeín (z akéhokoľvek dôvodu) a následne zahlásil niečo v zmysle "kurva, a teraz mi z neho začína eufória, to som ale FAKT nechcel!" ?
Nikdy som sa neškatuľkovala do konkrétnej skupiny. Som vegetariánka a straight edge, páči sa mi rock/metalcore a také tie harder veci.
A nejak sa duševne ani fyzicky neviem zaradiť nikam.