My sme kedysi boli ako mala zoologicka zahrada... Teraz mame len dvoch psikov, pár rybiciek, ... ALe velmi je mi smutno za kocurikom Miškom... Mala som ho moc rada
ja som mala kedysi 40kanarikov vo voliere na balkone .. potom som mala asi 3 papagajov .. asi 2 andulky... potom niekolko guld to su take male farebne exoticke vtaciky... a asi take 2 pariky pestunok .. to take co ked guldy nechceli sediet na vajickach tak sme vajicka supli pod pestunky ... a este som mala maleho novozelandskeho bieleho zakrsleho kralika.. bol to moj pampusik mala som ho niekolko rokov .. strasne som ho mala rada .. ale zomrel .. ale traumu mam bo mi zomrel na rukach som citila jeho posledny vydych este teraz sa mi sem tam o tom sniva ... o jeho pohlade .. ach jaj chyba mi .. a u babky mam par maciatok .. a mala som tam aj takeho velkeho tucnuskeho rysaveho kocurika ale uz bol stary a tiez zomrel .. a u babky a dedka mame aj take ze prasa sliepky a podobne
Pes, mačka, kocúr, korytnačka Kedysi bývali aj škrečkovia, pieskomil a ešte jedna korytnačka (ktorá v záujme ochrany vlastného zdravia musela putovať k známim)
(Bonus: V celom dome nedobrovoľne chováme pavúky, otravné mušky a mole )
Kedysi sme mali psa, ale keď zomrel môj pradedko, začal byť zlý, pokúsal ma do tváre, tak sme ho dali utratiť, potom sme mali kocúra, neskôr to bolo morča Pepín Od prvej triedy na základke chovám andulky, každá sa volala Ludvík , medzitým som mala aj dvoch škrečkov, Karola a Karola ( na počest nášho suseda , a strášne moc by som chcela nejakého malého psíka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(Bonus: V celom dome nedobrovoľne chováme pavúky, otravné mušky a mole )