@nessinko suhlasim! uz len orbitky kupujem... reklama ma ludi prilakat ale oni jasne nevedia ako prilakat a zaujat ludi lebo toto cloveka skor znechuti nez zaujme! je to strasne vtierave
To čo tu už bolo spomenuté a tiež ešte keď niekto s polystyrénom šúcha po niečom.
A ešte keď ráno (skoro ráno! nie na obed...) spím a suseda vedľa na balkóne bľačí po svojej dcére, alebo sa tam len s niekým rozpráva. To môžem aj okno zamurovať a stále ju budem počuť ako keby vedľa mňa stála... (ach)
klasika, škriabanie nechtov po tabuli. dva polystyrénové kusy šúchané o seba. vŕzgavý zvuk keď idete prstom po nafúknutom balóne. čokoľvek čo má viac ako 18000 hertzov a 90 decibelov. ten reflexívny ženský hysterický škrek, keď sa zľaknú osy/včely/pavúka...
@kissmeplease napr po tych starych peracnikoch ze? xD z toho zvuku mi naskakuje husiakoza xD ja osobne to ani nemozem robit lebo pri tom mam pocit ze si odlomim necht xD
hen ja absolútne nemusím zvuk mikrotenových sáčkov, desne mi to vadí.... v pohode znesiem mixér, škrípanie kovov a kde čo... ale pri sáčkoch absolutne husiacia koža a no....
komar...a potom kazdu zimu, ked napadne sneh a vodici sa rozhodnu niekam v noci vyrazit a pol hoddinu-to uplne vazne nevedia nastartovat a ten hluk, co robia ma vie nenormalne vytocit!!! sa neda vobec spat!
ja nenávidím škrabanie po tabuli, trhanie látky (akože textilu), trenie polystyrénu, vrčanie psa, hlas môjho suseda keď ráno o 7:25 vrieska po svojej žienke, zvuk "Fatal Error" vo Windowse, keď sa roztrhne struna na gitare, píšťalka (telocvikárovi som ju skoro vyrazil z ruky, keď na mňa stále pískal - čo nemá vlastné hlasivky?) a myslím že je to aspoň zhruba väčšina
neznasam zvuk laamania kostiii (ako napr. ked nejakee zviera prejde auto ..a to prasknutie ..brrrr ...) ...aa zubaarske zvuky nemaam rada (vrtacka a tak... ) ....aa este neznasamm zvuk, ked padne bud gombik alebo maly hnusnyy cent na zem...
A keďže opakovanie je matkou múdrosti: syčivé šepkanie, intonáciu exspolužiačky pri čítaní, tikanie dvoch hodín v jednej miestnosti, prehĺtanie, driblovanie v sede, zvuk pri zablokovaní označovača cestovných lístkov
nechtami po tabuli a elektricke gitary a policajne, rychlej pomoci a hasičske sireny a elektricke gitari, bože ide ma s toho infarkt chytit a ešte jedno ked zastavuje vlak ach bože moje uši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
zvonenie budíka počas školy
ale vo všeobecnosti neznášam piskľavé zvuky
A ešte keď ráno (skoro ráno! nie na obed...) spím a suseda vedľa na balkóne bľačí po svojej dcére, alebo sa tam len s niekým rozpráva. To môžem aj okno zamurovať a stále ju budem počuť ako keby vedľa mňa stála... (ach)
+ ked mi rano zvoni budik
2./ uz asi nic, mozno este kosacky, ale tam zalezi od toho, aky retard s nou naraba.
ináč polystyren o sklo
a jasné, že vŕtačka
A keďže opakovanie je matkou múdrosti: syčivé šepkanie, intonáciu exspolužiačky pri čítaní, tikanie dvoch hodín v jednej miestnosti, prehĺtanie, driblovanie v sede, zvuk pri zablokovaní označovača cestovných lístkov
A okrem toho ešte škrípanie kriedou po tabuli, príborom po tanieri, a šušťanie niektorých typov igelitu.