Noo @3 Rôzne varianty svojho mena používam v závislosti od toho, že či som zo seba nadšená, alebo sklamaná. A niekedy, keď to je so mnou veľmi zlé, tak aj možnosť 6
ALE! Ked som sa nad tym zamyslela, tak aj "ty", pretože od utleho detstva si v hlave hovorim "Zuzka, Zuzi, Zuzanka, Sue..." A zostalo mi to az dodnes napr. "Zuzi, nič si z toho nerob, to bude dobre", "Zuzka, dokážeš to"... Tak a uz ma mozte rovno zavrieť do psych. ústavu ...Akoze ja by som sa kludne aj dala premenovat na Zuzanu, ale myslím, ze nikto z môjho okolia by to nechápal, tak kašlem na to Ale vnutorne sa cítim by Zuzka
A ztoho asi prameni aj môj nick na Birdzi, ktorý je takým mojim tretim menom hned po Zuzane. Ale aj s menom Azizi by som bola velmi spokojna, len to by uz asi ozaj nikto nechápal A stratila by som aj to minimum anonymity, ktoré tu este mam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» cs.m.wikipedia.org/wiki/Majest%C3%...