@louis ja viem co to je. je to nieco ako hardcore punk., a je to aj zivotny styl, v ktorom ludia nepiju a nefajcia, teda nemali by podla pravidiel toho zivotneho stylu...
@gold122 Nepiju, nefajcia, neberu drogy no ja to nie preto robím ze je to také pravidlo lebo ja mam svoj zivot, svoje pravidla ja tie veci nerobím preto ze som radsej za sport
Fuuuu po včerajšom fínskom ti neviem relevantne odpovedať ani... ale ako kedy záleží od situácie, miesta a ľudí... ale nepohrdnem ani špekom - lenže to je skôr ako spoločenská udalosť..
Inak teraz ma napadla taká príhoda úplne Som išla na festival a mama na mňa kričí že ne že budeš piť ! a ja že neboj mami iba tráva a ona že no ešte to by mi chýbalo aby si si pichať začala Takže každý to rád inak no
@louis počuj, nestaraj sa do života inych kazdeho he to osabna vec co robi, ja ti tiez nenadavam ani ti nevycitam ze zijes tym svojim stylom tak prestan buzerovati inych...
@gold122 premňa zamňa si zabal aj 5 o pár rokov bude po tebe, o huliča menej ... BTW môj reálny životný štýl na Birdzi zatiaľ nikto nepozná a ani o ňom radšej nič nepoviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
prebral si mi vtip!
Inak teraz ma napadla taká príhoda úplne Som išla na festival a mama na mňa kričí že ne že budeš piť ! a ja že neboj mami iba tráva a ona že no ešte to by mi chýbalo aby si si pichať začala Takže každý to rád inak no
(pozor, tento komentar obsahuje eroticky ladenu vypoved a malo by byt zmazane cele forum)
a k teme, zalezi, ze co je poruke