jeeezis zas tato tema ze ak dakto nepise bez diakritíky a pomyli sa v jednom i/y uz je nevzdelany debil co newie pisat omg..a pisem bez diakritiky a obcas pokecowo ale to neznamena ze newiem pisat
Píšem väčšinou s diakritikou, ale niekedy sa pozabudnem, myslím že píšem mail a vtedy píšem bez diakritiky Ale postupne ako na vysokej škole píšem rôzne práce tak sa aj moje písanie vylepšilo a zvykol som si na diakritiku
cely zivot pouzivam anglicku klavesnicu (iba v krizovych skolnych pripadoch som odkazana na slovensku) tj bez diakritiky (( .... ale ked treba tak nejaku tu rýdzo slovenskú vetičku zbucham (za den... ...
ak do skoly nieco, tak normalne so vsetkym.. inac - tak asi takto - ako sa podari, niekedy dam dlzen, alebo makcen, inokedy nie... na vacsinou podla toho, ci sa ponahlam s pisanim a neznasam to pokecove w,q...
diakritiku píšem, len veľké písmenká na začiatkoch vety si zvyčajne odpúšťam... ale to len keď píšem správy... pokiaľ píšem blog tak diakritika aj veľké a malé písmená a úhladne proste! ja som strašný puntičkár... všetko musí byť úhľadné, vyrovnané a tak...
ale priznávam, že za ten čas čo chodím na chatové stránky som zmenila svoje písanie veľmi veľa krát...
bez diakritiky..sem tam hodim do slowa w-ecko..ae to som este nauceny z pisania smsiek a ked pisem slowo ktore ma pri sebe blizko pismenko w a este nejake ine tak to pouzijem..newem ci ma chapete ae prosto..ked pisem slovo slowo tak ho rychlejsie napisem s w-eckom prtze ho mam hned poruke ..
Ja vzdy pisem s diakritikou. Nepamatam sa vobec, ze by som niekedy pisal bez nej. Fakt nie. Davam si na tom velice zalezat
Ale ee, skôr si myslím, že píšem s diakritikou, keď chcem niekomu ukázať, že mi na ňom nejako viac záleží, alebo mám iné plány... Alebo sa mi zdá, že už zabúdam gramatiku... A to sa mi nezdá, ja som ju nikdy extra neovládal.. Ale ako VŠ študent som sa ju musel ako tak naučiť, aj keď strašne sa mi nechcelo. Len asi to ukazuje na inteligenciu, prípadne iné poruchy, keď v sove MYSLIEŤ napíšem niekto MISLIEŤ... ale môže to byť aj nepozornosť samozrejme
najlepsie je, ze nikto nehlasoval za tu poslednu momznost,,,,hoci tak pise vacsina,,,ale hlavne ze kazdy to povazuje za trapne,,,aaj tak tak vsetci pisu
@gegge nepisu tak vobec vsetci pise tak par ludi a neviem preco sa cudujes
medzi nami.. x sa miesto ch pouziva uplne bezne vo fonetickom prepise jazky a miesto x sa tam pouziva ks, co istotne vies..
co sa tyka tyh zvysnych pismen a somarin.. ono to nie je uplne pkecovsky styl pisania, lebo i tam vacsina ludi pise normalne, avsak je skupina ktora to robi.. vacsina alebo aspon cast z nich vie, ze to niektrym vadi a ti ostatni to pozivaju nadalej..
a to ze sa ku tomu nutne neprihlasia v tejto diskusii moze byt i tym, ze v nej neboli
kedysi som pisal bez diakritiky a dokonca som ja xuj pisal al pokecowo (hanbim sa)...
Ale konečne som dostal rozum a už nepíšem bez diakritiky (možno v ICQ) a všelijaké w,q,x si s radosťou odpúšťam
čo ja viem, vačšinou píšem s diakritkou, ale neviem kde mám prehlasované "a" tak to vynechávam A ten pokecový štýl písania by som zákázal, ohyzdenie slovenčiny
tak obchodná ma naučila písať takto s diakritikou a to už ťažko zmením..
a čo sa týka prehnaného vkladania q w h do slov.. to je pre deti blbosť.. do to má lúštiť
ak sa da tak s diakritikou ale niektroé veci vyzerajú krajšie ked sú napísané bez a ináč to q,w a podobne nejako neuznávam kedysi som to aj ja pužívala ale už som z toho vyrástla aináč chýba mi tu možnosť že píšem s preklepmi
píšem ako sa mi páči snažím s diakritikou ale niekde mi tie mekčene proste nepasujú tak ich tam nedám...a inak ked niekto píše ,,pokecovo,, a niečo podobné ako wypatlátor tak sa to fest nedá čítať......a už ma sere to W miesto V !!!!!!
ako co... komentare pod clanky vacsinou bez diakritiky, clanky vacsinou s diakritikou... Ale zase zavisi aj od klavesnice... Ked je pod rukami nieco neovladatelne, tak radsej bez.... A ked som doma pri desktope tak uz si mozem vyberat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
takže tu diakritiku používam,inde ani nie...nebola tu možnost niekedy používam,niekedy nie
ale ked treba, viem, kde su pismenka s diakritikou
TS-ky a iné súkromné správy bez. Ak by si však dotýčná osoba žiadala diakritiku, nie je problém.
ale priznávam, že za ten čas čo chodím na chatové stránky som zmenila svoje písanie veľmi veľa krát...
a pokecove pismo? kedy uz konecne zapadne prachom? (recnicka otazka, necakam odpoved
inac, pisem s diakritikou, no tuna nemam moznost , tu to nepoznaju a prepinat klavesnicu sa mi neche, bo to sa poprehadzuju vsetky pismenka
Ale ee, skôr si myslím, že píšem s diakritikou, keď chcem niekomu ukázať, že mi na ňom nejako viac záleží, alebo mám iné plány... Alebo sa mi zdá, že už zabúdam gramatiku... A to sa mi nezdá, ja som ju nikdy extra neovládal.. Ale ako VŠ študent som sa ju musel ako tak naučiť, aj keď strašne sa mi nechcelo. Len asi to ukazuje na inteligenciu, prípadne iné poruchy, keď v sove MYSLIEŤ napíšem niekto MISLIEŤ... ale môže to byť aj nepozornosť samozrejme
medzi nami.. x sa miesto ch pouziva uplne bezne vo fonetickom prepise jazky a miesto x sa tam pouziva ks, co istotne vies..
co sa tyka tyh zvysnych pismen a somarin.. ono to nie je uplne pkecovsky styl pisania, lebo i tam vacsina ludi pise normalne, avsak je skupina ktora to robi.. vacsina alebo aspon cast z nich vie, ze to niektrym vadi a ti ostatni to pozivaju nadalej..
a to ze sa ku tomu nutne neprihlasia v tejto diskusii moze byt i tym, ze v nej neboli
A ešte to môže byť tým, že t´možnosť nefunguje
Ale konečne som dostal rozum a už nepíšem bez diakritiky (možno v ICQ) a všelijaké w,q,x si s radosťou odpúšťam
a čo sa týka prehnaného vkladania q w h do slov.. to je pre deti blbosť.. do to má lúštiť