najprv v najskorsom detstve Peter Nagy, Miska Pastekova a pod...potom ked som zacala vnimat aj zahranicnu hudbu tak to bol pop...a od roku 2000 pocuvam jedine hip hop, rap, rnb, funky a soul
zaciatok slovensky a cesky folk- hl nohavica a kryl, neskor veci ako elan a pod. potom metal, blind guardian a podobne, neskor vsetko mozne rockove, alternativne, j-hiphop, a teraz etno, alternativny rock, progressive rock a metal, ezoreticku a folkovu hudbu
hmm najskor rock, na tom som vyrastala lebo som vyrastala s maminymi surodencami a oni su na takee potom nieco popove a zmiesaniny... neskor gothic rock a teraz punk, metal a rock.. alternative rock a vseliake ine podstyly
od vselijakych sprostosti az na "inteligentneho posluchaca" - hladam kvalitu, hoci HH je zastupeny vo velkej vecsine, nebranim sa inym, ale musi to byt hudba
Jo,Peter Nagy,Lucka Vondráčková, v deviatich som fičala na Iné Kafe,potom na techne (A), neskôr hous, dokonca aj hip-hop (akože Eminem a tak), v jedenástich ma očarilo Vykupujeem staré kožky periee od Slížov a dodnes ma to drží. V trinástich nastala zmena, prešla som na metal...A také veci typu Iron Maiden,AC(blesk)DC,Deep Purple,The doors...A potom grunge,Nirvana samozrejme. Chvíľu aj Daniel Landa,Kryl....Potom trochu do punku,punk-rocku- Zóna A, Slobodná Európa,HT,Karpina...a potom funk metal, pop rock-Red Hot Chili Peppers...Najnovšie je to ska-Polemic,Ska2Tonics,Ska-pra šupina a veci tomu podobné...Boba Marleyho tiež môžem...No a občas nejaká unplugged orchestrofka,dobrý jazzík...Všetko možné.
no ale sak jasne...slize a bob marlej ti boli cely zivot moji....pamatujes si mateji na to cedecko co sme furt cuvali dookola,kde bolo:asere ha e he a hu ci jak to bolo...atm bolo skoro same techno
hee dobra otazka no ja skoro vsetkym..nepocitam casy petra nagya atd..to je jasne to asi kazdy zral no a potom to bol pop (britney,aguilera,ricky martin a podobne haluze),potom sa mi zda ze blink182,offspring a take..hmm potom moja temna chvilka s marilynom (marylinom? ) mansonom..potom neaky ten rock..a potom sa mi zda ze rap a odtedy som mu verna samozrejme ze si aj ine veci vypocujem obcas..
vštkým možným, Petra jurinová, Peter Nagy,Lunetic,Offspring, Nirvana a teraz počúvam rôzne žánre, Jediné, čo vôbec nemám rada sú veľmi pomalé pesničky.
No, takže samozrejme detské blbbosti, potom nohavica, kryl, a podobné folkové veci. Potom Pink Floyd. Potom pop, rock a teraz som sa uvedomila a počúvam rock, punk, folk, a vlastne aj z každého rožku trošku.
no tak ked som bola mala tak viete ako tie hitparadovečky..a tak ..čo momentalne fičalo..a na čom fičali šecky ostatne decka...heh..potom prisiel hip-hop..potom mi to liezlo na nervy tak som počuvala Simple Plan. ..a taake..a potom punk to bola zóna a a konflikt (ale podla mna maju dobru hudbu ....a nakoniec som skončila zase pri tom hip-hope...a sme doma
tak ja som petra nagyho moc nebral.. len sem tam z tv ked bol pocut.. ale v desiatich som pocul smoke on the water od deep purple a uz to islo... takze u mna je to stale hard rock - Deep Purple, Rainbow. Potom prisiel Sweet, Smokie, Zeppelin (ten iba trochu). Potom som objavil Blackmore´s Nigt - to ma dostalo uplne; no a teraz sa k tomuto vsetkemu pridal este Whitesnake, Edguy Yngwie Malmstten a uplne na koniec Axel Rudi Pell
kedže múj tata je muzikant, tak sme mneli doma samé kazety s Michaelom Jacksonom a DJ Bobom , tak sem vyrástla na týchto 2 ujoch..ked sem nejakú náhodú zostala sama doma (nevím kolko sem mohla mat rokú, asi 6 - 7) a dostala sa k veži, hodila sem tam nejaké CD s reggae a jaksi sa mi to (takej malej krpani) zalúbilo, takže u mna to nebylo nejaké prechádzaní štýlma, skúr o dopĺňaní štýlu, bo sa k temu potom pridalo SKA, soul, RnB a hip-hop, ale šak jednoznačne reggae vyhráva ..ale zas ja počúvnem bárco, ked je to dobré, tak nemám problém
tak to bolo rozne...od robbieho(williamsa) po rihnutu...potom som dostala rozum a presla som na rock,a jeho rozne podoby...cize Audioslave,Soundgarden,Temple of the Dog,skratka Chris Cornell,potom som sa uz viac zamerala na grunge..Pearl Jam a este stale Soudgarden...Foo Fighters najnovsie ale u Chrisa este stale zostavam,na toho nezabudnem do konca zivota,dufam
Fuha Zacalo to hej u Petra Nagya a tak Mandarinku Darinku viem doteraz... Spice Girls a Mc Erik a Barbara to je osobita kategoria okej ked som bola starsia tak najskor samozrejme to co slo v radiach, potom som (ach co mi to len napadlo) presla k hip-hopu sudim, ze preto, lebo je to hudba nenarocna na usi ... odtial som presla na take veci ako Nirvana, Pearl Jam a tak potom sa na to nabalil Nohavica a prislo velke silene obdobie ska a reggae ... vzapati som nabrala slovensku menejznamu, takpovediac alternativnu scenu, Rozsa, Seban etc... na to sa nabalilo funky, k tomu jazz a naposledy klasika a je to ale nepocuvam len to, casto ma oslovia aj pesnicky od inych stylov...
No tak Petrom Nagy-om presiel asi fakt kazdy...potom som patrila medzi baby,co ficali na Luneticu a jasne take hitparadofky,co pocuval kazdy v triede...Enrigue,Aguilera,Hanson,Westlife a podobne popove zalezitosti..Britney a Justina som neznasala!a Britney aj doteraz neznsam
No potom si pamatam na casy Ine Kafe...neskor to uz bolo nieco ine ako napr. Green Day,Good Charlotte,Sum 41,RHCP a pod...
Potom ma asi viac jak pol roka drzal Hip-Hop...no a teraz ma drzi Polemic,Ska2tonics,Sum41,Simple Plan,RHCP,Nirvana,Horkyze,Good Charlotte,Karpina je haluz vec..je toho viac,ale je to vsetko tento typ
fuuu...takze na zaciatku som hlupo pocuvala pop a hip-hop,veciam ktorym som ani nerozumela ale pocuvali to ostatni tak som si povedla ze fajn...a teraz rock a podveci..punk a podveci...folk, regea,ska,trochu metalu.....veci ktore mozem pocuvat pri snb....takze ja som prototyp prototypu...
som pocuvala vsetky dristy co vtedy leteli az na lunetic, ten som nenavidela jak decko,uz len to slovo fuuuj, dodnes mi ostala len enigma, bryan adams, atlantic trashers a opätovne som zacala pocuvat the cure
no ja uz som presla black metalom aj reggae ethno rock grunge folk punkrock teraz skor uz ten metal(nie black) old rock, reggae grunge.... ale techno ani za svet
Najprv som nepocuval vobec nic, potom som zacal take starsie rockove veci, aj ekd to som mal len par vyberoviek a citil soms a strasne drsne. Potom som pocuval vyhradne rock so zenskym spevom (Evanescence a pod.) potom tvrdsie veci so zenskym spevom. Potom Metal celkovo. Teraz pocuvam dost take atmosfericke veci a totalny mix. To znamena veci od Porcupine Tree, Seetheru, BlutEngelu, Deathstars, Nightwish, Children of Bodom. Proste chaos
hm... ako prvých si pamätám The Prodigy a The Cure (a naši mi radi pripomínajú, že som sa nadšene metala na ac/dc a queen, to si však ja nepamätám)... to som mala asi štyri roky. potom mi preplo a zamilovala som si petra nagya a mišku paštekovú viem, že časom som si nabalila také veci, že Blur, Oasis, 4 Non Blondies, Radiohead, Chaozz, PSH... potom prišlo obdobie Blue no a od štrnástich sa v podstate pohybujem v takých veciach, čo teraz... čiže všetko, čo predtým (okrem tých úchyliek typu Blue a Peter Nagy ) a ešte sa mi k tomu namixovalo kadečo nové, čoho je tak veľa, že sa mi to nechce vypisovať... ale nemám pocit, že by som niekedy fičala presne len na jednom štýle. počkať, teraz klamem mala som ska obdobie, grunge obdobie a metal obdobie
Pop -> folk -> pop/rock -> klasický rock -> rock -> progresívny rock -> progresívny rock a metal -> progresívny a klasický rock a metal -> progresívny a klasický rock, progresívny, klasický, trash, heavy, power, speed metal -> progresívny a klasický rock, progresívny, klasický, trash, heavy, power, speed metal, klasický punk a rap -> progresívny a klasický rock, progresívny, klasický, trash, heavy, power, speed metal, klasický punk a rap a elektronika, klasická hudba
zacalo to vecami ako Pavol Hammel & Prúdy, neskor to preslo do klasik ako Iron Maiden, a potom ked som mal 7 rokov mi otec len tak zo srandy pustil Dream Theater. a odvtedy to islo takto: rock-hard rock-metal-rock(znova)-progressive rock-prorgessive metal-jazz...no a pri tom progressive metale a jazze (a Dream Theater) sa drzim dodnes
Takze ked som bol malicky pocuval som vsseetko, ale najviac to bol daniel landa,nirvana a taketo veci lebo to pocuvali bratia.Potom ked som mal asi 10 to chitilo aj mna a drzi ma to doteraz akurat sa pridalo aj nieake ska obcas metal,rege,funky. Ale punk-rock je srdcovka tri grose, ht atd..
myslim ze kazdy musi prejst njekolkymi aby zistil co ye komu najblisje,, ya som pocuwala us ay rep, hiphop,, ae to thage ze,, sestra ,, a teas Oi! punk ska rock, metal a thaag ,, ae furt nemam presne wyhradene styly..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A Offspring som tiež počúvala, asi v dvanástich...A teraz som sa k tomu vrátila, to nestarne
A drží ma všetko. Stále. Teda skoro. hiphop už nie...
No potom si pamatam na casy Ine Kafe...neskor to uz bolo nieco ine ako napr. Green Day,Good Charlotte,Sum 41,RHCP a pod...
Potom ma asi viac jak pol roka drzal Hip-Hop...no a teraz ma drzi Polemic,Ska2tonics,Sum41,Simple Plan,RHCP,Nirvana,Horkyze,Good Charlotte,Karpina je haluz vec..je toho viac,ale je to vsetko tento typ
zacalo to vecami ako Pavol Hammel & Prúdy, neskor to preslo do klasik ako Iron Maiden, a potom ked som mal 7 rokov mi otec len tak zo srandy pustil Dream Theater. a odvtedy to islo takto: rock-hard rock-metal-rock(znova)-progressive rock-prorgessive metal-jazz...no a pri tom progressive metale a jazze (a Dream Theater) sa drzim dodnes