zatial som s DB isla len jednym a prislel mi ten vlak strasne stiesneny, bol na styl ako tie nase novsie cervene poschodove, ale urcite bol menej pohodlny a este mal aj mensi stolcek, za to minus a za nemecku elektricku som musela zacvakat 250e na semester tak ci tak a na to platia aj vlaky po celom Sasku, cize uz to mam kvazi zadarmo, ale so ZSSK sa mi islo lepsie
davnejsie som isla s DB v Berline a to bola hroza des, vlak natrepanejsi ako nas osobak co chodil 14:16 Ba-Kuty a nechapem, preco rodicia musia pustat behat deti po celej chodbe , ked je vlak preplneny
ale najviac sa mi pozdava Regio Jet a tusim ma aj wifi, ale zatial nemam kam podobnym vlakom ist...
RJ, pretože koľkokrát idem rýchlikom z BA do Kysaku (to ale len vtedy, keď RJ nestíham), toľkokrát mi prípoje meškajú dosť veľa. Nehovoriac o komforte a wifine, či o lacnom občerstvení a konieckoncov o rýchlosti Radšej mám teda regiojet
pokiaľ sa nikam neponáhľam a neprestupujem, tak ZSSK a ČD (i ked s ČD mám všeobecne lepšie skúsenosti). ale oveľa radšej chodím regiojetom, pretože ich služby a jednanie ma v porovnaní so štátnym dopravcom neustále utvrdzujú v tom, že mi stojí za tie ušetrené nervy a kopu iných vecí priplatiť si za dopravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale v júni pôjdem leo expressom do Prahy takže potom to budem môcť zhodnotiť. a regiojetom som nešla ešte
davnejsie som isla s DB v Berline a to bola hroza des, vlak natrepanejsi ako nas osobak co chodil 14:16 Ba-Kuty a nechapem, preco rodicia musia pustat behat deti po celej chodbe , ked je vlak preplneny
ale najviac sa mi pozdava Regio Jet a tusim ma aj wifi, ale zatial nemam kam podobnym vlakom ist...
neznášam vlaky.
po dnešku určite.