ja som z trnavy, mne ľ láme jazyk ale snažím sa, hlavne keď pracujem alebo niečo vybavujem, hovoriť mäkko a už to neznie jak keby som bola afektovaná krava
Všade, kde je napísané ľ hovorím ľ. A iba trochu ma rozčuľuje, keď niekto nepoužíva ľ vôbec. Myslím si, že je to trápne a potom tie výhovorky, že "Trnavčan" "Záhorák" atď. V Slovenskom rozhlase bola relácia o SĽUKU a členka tanečného súboru SĽUKU, počas celej relácie nepovedala ľ ani raz.Človek môže byť aj z Tramtárie, ale Slovenčinu nezmení.
Mávam rôzne obdobia, kedy hovorím ľubozvučne, východniarsky, s poľským alebo českým prízvukom (momentálne s maďarským, damn it!), ale ludia, politická lavica, lulok zlomocný a lúbim ťa NIKDY.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
WTF, to bych nikdy z papule nevypustila.
Mávam rôzne obdobia, kedy hovorím ľubozvučne, východniarsky, s poľským alebo českým prízvukom (momentálne s maďarským, damn it!), ale ludia, politická lavica, lulok zlomocný a lúbim ťa NIKDY.
ľudia
a este mi aj slovencina robi taskosti, lebo neviem kopec slou v slovencine povedat
si zabila teraz
sa potom tvaris, ze ja hovorim tvrdo, ked ty hovoris LUDIA
pokrytec!
nieze ty hovoris tvrdo, ale niektori ludia z hlavneho mesta hovoria skaredo. teba som este nepocula, pokial si dobre pamätam.
to je detail, ze nepocula...
ale povedala si to!
o tebe konkretne urcite nie, tak pssst
konkretne o mne!
ja by som si nikoho krivo obvinit nedovolil!
kurva, to aj ja sa budem musiet naucit hovorit "ludia", ked idem studovat do blavy, ze?
ale ked už sme pri tom » sk.wikipedia.org/wiki/Blava...
Omg ľúbim deti moje, hovorte ľúbim!
tak uz si to zapamatam
ľudia hovoria všetci ostatni.....či?
no, a tiež, pridávam sa k niektorým čo to tu už písali.. je to také... nepáči sa mi keď niekto nepoužíva Ľ