No ja mam alergiu na trávy a podobné chujoviny som z KE a náš známy je alergológ...skoč do starej nemocnice vieš tam kde predvajau vonku zmrzlinu cestou na tritot.. a posledná budova však tam sa popítaš.. ja berem na laergiu kvapky do očí aj taký sprej do nosa
No ja mam alergiu na pupavu , palinu a ambroziu,/travy tiez/ beriem take tie kvapky vrr nespominam jak sa volaju us asi piaty rok, mam taku švihi doktorku ze radsej ti ju neodporucim ,ale neda mi to v novej nemocnici , Spišáková /pojasena stara baba /
Mne dala lekárka na alergiu lieky, volajú sa XYZAL a perfektne mi sedia, dám jednu tabletku ráno a som fit na celý deň vyskúšaj do očiek mám OPATANOL a do nosa NASOFAN, ale tie chcem zmenit. Ten sanorin som si raz v nevyhnutnom prípade kúpila, bo ako jediný liek na alergiu nebol na predpis, ale ďakujem pekne, nikdy viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale existuje este aj take ze Claritine alebo Alerid to je na alergiu vseobecne len neviem ci ti to daju len tak.
Stále mi povie že som zdravý a nič mi nie je ale nech prídem o pol roka - a toto sa už opakuje možno sedem rokov
Ak chceš aj číslo tak : 055/643 54 27