Bolo to správne rozhodnutie, ale zase... no keď si to tak vezmeme, tak Alex nemá nejaký extra talent (nevravím, že talent nemá), ide len o to, že tento druh umenia je ešte na Slovensku nepoznaný, a tak by sa mi zdalo nefér, keby takúto talentovú súťaž vyhral nejaký, dovolím si povedať, priemerný umelec...
a je mi ľúto tým ostatných, ktorí dostali falošnú nádej, že možno získajú tých pár €, ktoré by možno veľmi potrebovali... :/
no podľa mňa keby to nepovedal, tak váťaz by bol jeden a peniaze by dostali všetci...neviem, je to diskutabilné.
Ja by som povedala nech vyhrajú všetci možno preto, že víťaz by aj tak dostal najviac a ja by som si bola istá že niečo dostanem a že dostanú niečo aj ostatní Každému by tie peniaze pomohli, podľa mňa...ale to ja možno preto tak, že myslím na všetkých, nie len na jedného.
V každom prípade sa mi nepáčila reakcia poroty na to ale potom prišlo ospravedlnenie, tak neviem...proste, takéto súťaže sú o tom a o prekvapeniach, s tým sa proste musí počítať, keď človek do niečoho takého ide
Podľa mňa spravil dobre, a kebyže sa nad tým ľudia vrátane Bílej, ktorá tým svojim sprostým výlevom ovplyvnila celé hlasovanie najprv troška zamysleli, zistili by že to bolo správne. Celé to finále bolo dosť vyrovnané a fakt by tá malá časť čo by víťazovi ostala, nepomohla.
Na jednej strane na prvý dojem sa to zdalo sebecké, ale ono bolo v podstate sebecké aj povedať áno. Celý čas omielali o tej jednej veľkej výhre a pár minút pred rozhodnutím to zmenia. Podľa mňa to bolo celé nafingované popredu a Alexa uznávam za to, že povedal nie lebo si nemyslím že ak by mal niekto ešte takú šancu na víťazstvo, povedal by tiež nie aj keď by tú výhru veľmi chcel. A takisto si myslím že by Alex tie peniaze investoval dobre.
Jeden z toho musel vzíjsť ako hajzel (aj keď v podstate nemusel) a práve Alex bol úprimný a zobral to na seba aj za cenu toho, že tým možno v podstate prišiel o víťazstvo. Fakt kebyže sa nad tým najprv tá kopa ludí čo ho teraz musí ohovárať a nadávať na neho zamyslí, tak by prišli na to, že ten zámer nebol zhrabnúť všetky prachy pre seba, ale malo to aj logické dôvody. Mne je to osobne dosť ľúto, lebo bol mojim favoritom, ale tak Česko a Slovensko sa zase raz ukázalo :/
Csmt som nekukala doteraz,no to finale sa mi zdalo dost vyrovnane a bolo by fajn keby kazdy dostal aspon nejaku ciastku lebo to ze to niekto vyhra neznamena ze ma naj talent,ale v koecnom dosledku adpin dobre ze to nevyhral ten kokotko cesky ..ale skoda mohli mat vseci kus penazi, no hold bozska moc,ten sa ukazal ze nema chrbtovu kost a bol si moc isty svojim vitaztvom a na to aj doplatil
ad 2. nekukal som to ale toto mi presne napadlo, ze sa udeje.. a nie emyslim si, ze spravil dobru vec.. bez ohladu na vsetko.. je to len o sympatiach a teda keby vyhra hocikto , nie je to preto, ze je lepsi nez ostatni, ale ze je ludom sympatickejsi.. resp ma doma rodicov co mu posielaju tisice smsiek
takze i keby kazdy dostane desatinu vyhry.. dostanu dost vela penazi. a ten prvy ma ku tomu este cestu kol sveta.
a co je ovela podstanejsie.. pravdepodobne odstanu zaujimave ponuky. co je ovela viac nez par tisic €
Každá súťaž musí mať víťaza tak neviem čo tu stále riešite. Bílá to posrala,za čo ju aj produkcia patrične zdrbala ,preto sa potom tak vehementne ospravedlňovala.Spevákov tu máme jak nasratých ale to čo predviedol Dowis to tu ešte nebolo. O víťazstvo ho pripravila Bílá s jej nevymáchanou papuľou. A rozdeľovať výhru, to môže napadnúť len debila. Nech porota pustí pre súťažiacich nejakú tisícku zo svojho honoráru, vtedy by si už Bílá hubu neotvárala.
Nechapem preco mu hovoria, že je sebecký. Proste bol to jeho nazor a basta. Keby sme sa mozno pozreli do duse dalsim, tiez by chceli celu tu vyhru, len nechceli byt za blbcov. Co by mu pomohlo keby mu zostala pomaly len tretina? Ja ho respektujem ze bol uprimny
urobil dobre ! a ten, Pavlusík čo vyhral by tam ani nemal chodiť... nato je SuperStar alebo Hlas alebo neviem čo... Takisto aj nejaký zo zahraničia...keď je to raz ČESKO-SLOVENSKO má talent, tak je to súťaž pre Čechov a Slovákov a nie pre nejakých Rusov (napr. Teulis, Ataj...) Spevákov a ľudí zo zahraničia by tam ani nemali púšťať...
on čo ukázal je nový druh umenia a vlastne aj talentu lebo povedzte, kto z vás také niečo v Česku alebo na Slovensku videl ?? Možno 20 z 15 miliónov ? toto je fakt smutné :/
@dievcatko13 veľmi by ma zaujímalo keď hovoríš o tom,,priemernom umení,, čo ty uznávaš za umenie podla mňa umenie je niečo čo v človeku zanecháva pocity a myslím že Alex Dowis presne to robil.
zo zaciatku som si povedal ze to bola spinavost od neho ale neskor som si uvedomil ze sa rozhodol spravne , neni to predsa charita ale sutaz o velke prachy !
podla mňa vedel čo robí ... bolo dosť jasné, že to vyhrá preto sa podla mňa nechcel deliť a prečo by sa aj mal pravidlá sú pravidlá... škoda že všetci si pomysleli, že je to sebec a hlasovali za niekoho menej talentovaného....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale urobil asi dobre,ved vitaz ma byt vzdy len jeden
modlila som sa aby mal niekto rozum z nich
a je mi ľúto tým ostatných, ktorí dostali falošnú nádej, že možno získajú tých pár €, ktoré by možno veľmi potrebovali... :/
Ja by som povedala nech vyhrajú všetci možno preto, že víťaz by aj tak dostal najviac a ja by som si bola istá že niečo dostanem a že dostanú niečo aj ostatní Každému by tie peniaze pomohli, podľa mňa...ale to ja možno preto tak, že myslím na všetkých, nie len na jedného.
V každom prípade sa mi nepáčila reakcia poroty na to ale potom prišlo ospravedlnenie, tak neviem...proste, takéto súťaže sú o tom a o prekvapeniach, s tým sa proste musí počítať, keď človek do niečoho takého ide
a dobre spravil
Na jednej strane na prvý dojem sa to zdalo sebecké, ale ono bolo v podstate sebecké aj povedať áno. Celý čas omielali o tej jednej veľkej výhre a pár minút pred rozhodnutím to zmenia. Podľa mňa to bolo celé nafingované popredu a Alexa uznávam za to, že povedal nie lebo si nemyslím že ak by mal niekto ešte takú šancu na víťazstvo, povedal by tiež nie aj keď by tú výhru veľmi chcel. A takisto si myslím že by Alex tie peniaze investoval dobre.
Jeden z toho musel vzíjsť ako hajzel (aj keď v podstate nemusel) a práve Alex bol úprimný a zobral to na seba aj za cenu toho, že tým možno v podstate prišiel o víťazstvo. Fakt kebyže sa nad tým najprv tá kopa ludí čo ho teraz musí ohovárať a nadávať na neho zamyslí, tak by prišli na to, že ten zámer nebol zhrabnúť všetky prachy pre seba, ale malo to aj logické dôvody. Mne je to osobne dosť ľúto, lebo bol mojim favoritom, ale tak Česko a Slovensko sa zase raz ukázalo :/
» www.topky.sk/cl/100313/13321...
ešte asi nikdy som toľkoto ľudí neotagoval môj život teraz nabral energiu...a idem si pustiť Šuvadovú
inak ja som ČSMT nekukal, len ten článok som si na Topkách prečítal lebo som bol zvedavý čo zač tú súťaž vyhralo..
» medialne.etrend.sk/televizia-sprav...
kto ešte neni Superstar alebo Talent, prípadne Farmár nech sa hlási u doktora
BTW všetky spomenuté šouky pôjdu aj na budúci rok
no povedzte, kde v Európe produkujú televízie také obrovské množstvo odpadu?
ad 2. nekukal som to ale toto mi presne napadlo, ze sa udeje.. a nie emyslim si, ze spravil dobru vec.. bez ohladu na vsetko.. je to len o sympatiach a teda keby vyhra hocikto , nie je to preto, ze je lepsi nez ostatni, ale ze je ludom sympatickejsi.. resp ma doma rodicov co mu posielaju tisice smsiek
takze i keby kazdy dostane desatinu vyhry.. dostanu dost vela penazi. a ten prvy ma ku tomu este cestu kol sveta.
a co je ovela podstanejsie.. pravdepodobne odstanu zaujimave ponuky. co je ovela viac nez par tisic €
podľa mňa skôr tí čo povedali áno boli mimo reality a väčšinou to boli takí čo vedeli že nemajú šancu vyhrať tak chceli mať aspoň dačo
ale stále mi je to jedno
Kokotiny tam vymýšlajú a tú Bílú tiež už by mohli volakam schovať.
Ale tiez mam ten nazor ze mohol povedat ano aby mali aj druhy s tej ciastky nieco.