Awojte všetci chatujúci tohto webu moc moc ma zaujala téma ALKOHOL A MLADISTVí.Lebo mladiství teras tomu moc holdujú.A chcel bi som vedieť že prečo a chcel bi som to aj riešiť a pomôct ak sa bol by som rad keby ste písali svoje príspevky a podelili ste sa
Ja len že... ak chceš naozaj o tom diskutovať, tak to už nemá ani význam, pretože to tu bolo rozoberané už X-krát a neviem či sa bude ešte niekomu chcieť prispievať
no teraz vidim 14-15 rocnych mladistvych byt opitych jak doga.ja neviem cim dalej tym skorej zacinaju so sexom skorej zacinaju pit.o zivot.ja som zacal pit ked som mal 16.ale aj to som vtedy len ochutnaval.lenze teraz ochutnavaju v 10 a v 15 su velky alkohlici.ale ja by som neprefackal ich ale ich rodicov.mali by si lepsie ustrazit deti.
Ale všetko ma ešte zmysel nikdy nieje neskoro.Nikdy ja verím že sa to dá napraviť ja sam nepijem iba príležitostné mne to ani nechuti ja radšej som na takýchto fórach a píšem s ľuďmi o problémoch a spoločne ich riešime a už som toho moc zažil.Ale je to fakt super že sa zapájate a pridávate príspevky som rad fakt.Ďakujem
Cawte lidicky .. nuz k tejto teme asiq nemam ani co powedat jedine to ze ja nepijem vobec nechýba a da sa zabavat aj bez neho. Podla mojho nazoru alkohol je riadna svina ... kady to hovori kazdy ze proti tomu bojuje lenze ked pride na ciny taq nic ... Ide to aj apodla toho aku mate partiu ... ak patria pije fajci chcete zapadnut taq sa pridate . Poznam jedneho tipka ktory tym ze sa dostal do zlej partie zacal pit. Ked som ho spoznala uzasny chalan a teras alkoholik ... vlastnu matku priviedol na psychiatriu... taq a aky mohol mat super zivot ne?? ... hroza daco... Taq to je asiq vsetko s mojej strany .. alkohol somarina a frajerina .. K.O...
hm...ja som pil prvy krat ked som mal 10 aj daco a niesom ziaden alkoholik ani nic take. take tot tvrdit je uplne odveci. ze ked dakto zacne v 10 tak v 15 je alkoholik. vzdy zalezi na konkretnom jednotlivcovi. ani..partia z" mokrej " stvrte dokaze spravit vela zleho. ale prave preto sa ja takim "partima" zdaleka vyhybam. lebo mam iste ..negatyvne skusenosti z takimy ludmi. takze z nikim sa nestikam, z nikom sa nebavym a mam svetyy pokoj. a len sa pripravijem na to, ze ked skoncim skolu, odidem z tejto...."krajiny" hooodnee daleko. a navzdy. a urcite mi chybat nebude. a ani ludska zavist a stupidita.
Je to fakt zaujímavé vaše príbehy ale ako vravím ja o alkohole sa dá moc rozprávať ja viem o tom dosť a teraz viem ešte viac a to vďaka vám ďakujem.A ak mate ešte niečo na srdci napíšte moc moc vám ďakujem.
celé ľudské dejiny sa chlastalo, čiže ten chlast neni nič nové. akurát, že teraz sa rozmohli technológie a tak sa o tom chlastaní/drogách dozvedáme lepšie. ďalej problém je to, že u nás sa na to chlastanie sere, na slovensku má veľkú tradíciu. čo počúvam známych tak do toho 97 sa mladí museli schovávať. potom sa uvolnila atmosféra a začalo sa pomaly chlastať viac na očiach a súčasná situácia je len dôsledok tejto uvolnenej atmosféry. nikto s tým nič nerobí. politici to majú na saláme a keď vydajú nejaký zákon ide o naháňanie voličov, nie o dobrý úmysel... ďalší dôsledok je, že rodičia v podstate serú na svoje deti, dajú im peniaze a ďalej sa nezaujímajú...takže vina je na celej spoločnosti...
a čo je na tom dobré?? no asi to vypadnutie z reality...celý týždeň stres a kadejaké somariny tak potom chce človek vypnúť...
ja sa len toho bojím, že keď budeme mať my deti budeme radi, že chlastajú a nepikujú...
no... väčšina mladých ľudí si zábavu bez alkoholu v dnešnej dobe nevie predstaviť... ale alkohol robí len zlé veci s nimi... :/ ako keby sme porovnali diskotéky v minulosti so súčasnosťou, povedzme tie 80te - 90te roky a dnes, tak je to rozdiel úplný... :/ a ako ja nepijem, nefajčím, neužívam drogy... nie je to riešenie problémov ani nič, radšej sa vyrozprávam kamarátom... namiesto tých diskoték chodím na hojdačky a na preliezky
-nepijem /hej pila som asi 3x za zivot a aj to dopadlo...povedzme že zle /-nechutí mi ani necítim nejakú potrebu byť in ani nechcem zapadnúť medzi tých ktorý žijú iba preto že piatok sa môžu sťať do bezvedomia a ktorí sa pýšia tým kolkokrát skončili v nemocnici abo čo....
zase ako ktorí mladiství...poznám veľa ľudí čo nepijú a ani nefajčia...ja tiež nepijem ani nefajčím (naposledy v 14) a drogy nikdy u mňa neboli a ani nebudú... ja osobne sa viem zabaviť aj bez toho a takisto mi to ani nechutí..fajčenie nenávidím... takže asi toľko...
možno keby som minulé leto neporobila také chujoviny aké som porobila o cigaretách by som vedela svoje len z rozprávania...zobrať si je lahké ale nezobrať si je potom ťažšie..viem o čom hovorím...a hanbím sa lebo to je hanba keď 14 ročné dievča povie už nefajčím dúfam že ma to svinstvo už nezlomí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
takze- nie take
toto- nie tot
nikym- nie nikom
celé ľudské dejiny sa chlastalo, čiže ten chlast neni nič nové. akurát, že teraz sa rozmohli technológie a tak sa o tom chlastaní/drogách dozvedáme lepšie. ďalej problém je to, že u nás sa na to chlastanie sere, na slovensku má veľkú tradíciu. čo počúvam známych tak do toho 97 sa mladí museli schovávať. potom sa uvolnila atmosféra a začalo sa pomaly chlastať viac na očiach a súčasná situácia je len dôsledok tejto uvolnenej atmosféry. nikto s tým nič nerobí. politici to majú na saláme a keď vydajú nejaký zákon ide o naháňanie voličov, nie o dobrý úmysel... ďalší dôsledok je, že rodičia v podstate serú na svoje deti, dajú im peniaze a ďalej sa nezaujímajú...takže vina je na celej spoločnosti...
a čo je na tom dobré?? no asi to vypadnutie z reality...celý týždeň stres a kadejaké somariny tak potom chce človek vypnúť...
ja sa len toho bojím, že keď budeme mať my deti budeme radi, že chlastajú a nepikujú...
Jaj a este ked mam narodky mi dovolia vypit si s kamosmi strik za poharik.
-nefajčím-ani nikdy nechcem
-nedrogujem-načo ?
ziadne diskoteki neboly , zlata moja
@20 a si si ista ze to co si fajcila boly cigarety?! lebo mna hned pri slove"fajcit " napadne daco.....
predavacka v obchode "fajcite?" " odpoved " ano, ale iba dobrich kamaratou"