A ak bihužiaľ nie-tak potom ..nič ti neporadím,lebo neviem čo ti poradiť,len proste to urob aj za triezva a potom sa im pochváľ,že aj za triezva čo iného ?
@nicnic sme na teba zlí lebo si maximálny kokot... ešte VYUŽIŤ že sa kamarátka opila, a pretiahnuť ju alebo si od nej nechať vyfajčiť, to je sviňárna, ale ešte povedzme že pochopiteľná. ale OPIŤ ju PRIAMO S TÝM ÚMYSLOM, že ju potom zmanipuluješ aby ti vyfajčila, alebo čokoľvek, to je maximum, to by som zaradil hneď za znásilnenie, to už rovno môžeš behať po baroch a hádzať holkám do pohárov extázu a bude to skoro to isté. akože nehnevaj sa... kamarátka by si tiež mala plesknúť, ale myslím že pre ňu je dostatočným trestom ak si pamätá že to spravila, ale ty si sa tým zaradil medzi vrcholných kokotov, chápeme?
@nicnic - čiže na tvojom mieste by som držal hubu a bol rád že sa ti LEN smejú a hanbil sa za seba že mám zlý pocit len z toho že sa mi smejú a nie zo samotného faktu že som to spravil.
Ked ju vyslovene najebes len koli tomu aby ti ho urobila tak si kokot. Ale ked sa najebete obaja a mate na to chut podla mna to nieje ziaden problem, keby ste boli triezvy tak obaja by ste mali strach co ten druhy na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Ahojte, mám 15...
Or google a gun and shoot yourself.
ale nie, ta neopíjaj deti, fuj to!
a myslím,že je to fake ..
A ak bihužiaľ nie-tak potom ..nič ti neporadím,lebo neviem čo ti poradiť,len proste to urob aj za triezva a potom sa im pochváľ,že aj za triezva čo iného ?
Ale za tému dávam 5* z 5*
No tak čo zhoda náhod nó
Povedz chalanom že si už nepamätáš že sviňa alkohol...