Asi ani jedno ale je to asi kazdeho vec co robi ja pijem aj fajcim ale nie travu fajcila som aj travu ale to mi nechuti ak ti ma poradit tak asi radsej alkohol vies na travu sa da lahko podlahnut a budes zrazu potrebovat kazdy den aj alkohol ale na druhej stane aj od alkoholu ale to sa da viliecit
no ja som sa pytala na nazor lebo ma to zaujima,ale ja si osobne myslim,ze trava je jednoznacne lepsia...nemozes byt zavisly a ak to nieje nic velmi silne tak ti z toho nieje blivno a su z toho aj ovela lepsie stavy ako z alkoholu....akoze nehovorim,ze alkohol nepijem .....ale nie casto.no sak kazdy ma rad nieco ine...
Takto, mne sa paci aj chlast aj ganja, je pravda ze trava viac skodi, ale niekedy sa oplati radsej zahulit, lebo to po 2-3 hodinkach prejde nedogrcas sa a netaha z teba od liehu.....
ganja je super, ma priaznive ucinky...len nie hulit tak ze 10x za den..potom casom odumieraju mozgove bunky a thak...ale ganja je super...a co sa tyka chlastu pohodka hehe len tiez neprehanat..
z grassu sa negrca, neda sa z neho nafukat, su z neho uplne popi*i stavy(a zazitky ale aj alkohol ma svoje caro. moje odporucanie trava a dakych desat minut po tom chlast zaruceny liek
podla mna su lepsie stavy z alkoholu..ale viac skodi. ked si pofajcistravu , stavy rychlo prejdu a si ok. ale z alkoholu mas strasnu opicu a cely den ti je zle. viem podla seba dost som namotany na chlast. ked tri dni nepijem mam depky a NUDA!
jednoznacne trava. na trave sa da byt zavily len psyxicky. nepoznam cloveka, z ktoreho by trosku spravila trava, ale poznam mrte ludi, co z nix spravili trosky prave alkohol...
Podla mojho nazoru je lepsi chlast ja sa lepsie zabavam ked som opity ako dofajco a to ci je s opitim zabava to uz zavisi od toho aky ten clovek je napr. ja robim hluposti aby nebola nuda a nenavidim ludi ktory sa opiju a su potom agresivny tim by mali zakazat chlastat
for Tywolle) ja len z skusenosti ze som este negrcal pocul som uz par ludi ze grcali ale nazivo som to este nevidel ani nezazil ale jasne mozem sa mylit
Ako jednoznacne je lepsia zelina. Nie ze by som jej holdoval, uz som ju straaaasne dlho nemal nejake tie roky. Ale co sa tyka stavov jednoznacne zelina - nakureny clovek je vysmiaty a tak, ale najebany byvaju agresivny. Dalsia vec je opica, a grcanie - viete si porovnat. A Navykovo je to rovnake - ked budes chlastat 3 krat denne vkuse tak si tak isto rychlo navyknes. Skodi viac alkohol ako zeli - zeli sice nici mozgove bunky ale viditelny vpliv na mozgovu cinnost cloveka ma az po nejakych 15 rokoch pravidelneho uzivanie - a to citujem s vyskumu nejakych zahr. doktorov. Dalsia a zasadna vec je to ze povedzte my KEDY STE VIDELI nakureneho typka ako byje doma svoju manzelku a tyra svoje deti hm ? Kedy ste videli ze kvoli nakurenemu tipkovi sa rozpadavaju manzelstva, su rozvody, prepije celu vyplatu a tak hm ? Tipujem ze nikdy. A teraz si to zoberte naopak s alkoholom - kolko ozranov mlati svoje zeny a deti hm ? Myslim ze toto je jeden s hlavnych dovodov . A dalsia podlost - viete preco neni legalizovana trava ? Lebo by stat na nej nemohol vyrubit dane, kazdy by si ju dopestoval doma, a stat by stratil obrovske peniaze s dani alkoholu - v tom je ta legalizacia zakopana .
ako v com,myslim ze je to na vazkach..Nemam chut tu rozkecavat ale alkohol moze aj zabit trava nie, z alkohlu nam je zle grcame a picoviny trava nie.Ale zasa z travy mozes mat skryte pschicke poruchy aj ked malokedy,nici nervove bunky..Obidve sposobuju zavilost,psychicku..Co ja vjem nekto racej travu nekto chlast a nekto to strieda
to sweetgiirl, tak ako mozes mat s alkoholu otravu , tak isto to mozes prehnat zelinou, ked jej ozajj nosu vyfajcis, ale ozaj nosu, tak mas tiez problem, jeden typek bol tez v nemocnici kvoli tomu ze mal zamorene pluca... A navyse, alkohol je alkohol, stanes sa zavysli, ale nemozes postupit, kdezto pri marihuane, je to ine, tie sa mozes stat zavisly, ale poznam x ludi, u ktorych bola zavislost na zeliu, a prestala im stacit, uz bola slaba, a chceli nieco silnejsie. A takto to ide dalej, kdezto pri alkohole postupit nemozes....
najlepsie je najst kombinaciu spravneho mnozstva slukov a poldeci ked ju najdem, je to naj stav jaky sa da zazit, ale to sa stava zriedkavo a preto radsej viac zakurim jak vypijem...
To Peb17 odkial si zobral ze mariuhana skodi menej ako cigarety??? jeden sluk sa rovna piatim cigam tak tu netrep. a co sa tyka zavislosti tak u travy je to asi naj bo kazdy do 5 rokov vacsinou s tym skoncuje
a trava ma presne opacny efekt ako alkac, cim viac pijes tym viac potrebujes aby si sa ozral. u travy je to naopak, cim dlhsie hulis tym menej potrebujes a by si sa zhulil, takze nevznika az taka zavislost a nemusis si zvysovat davky
ale ak mate sancu vyhnite sa vsetkemu tomuto svinstvu a nestante sa zavislym. viem o com hovorim
ťažko povedať čo je lepšie... ak nechceš byť triezvy, ale chceš mať relatívne "čistú" myseľ tak je lepší alkohol.. ak to samozrejme nepreženieš... noo ak chceš haluziť, nechceš sa moc tackať a hlavne nechceš aby ti bolo zle,, a ráno opica tak je lepšie zelené...
a hlavne zelené je lacnejšie
no v každom prípade, ak niekto nezačal ešte s ničím, tak ani nech nezačína, o veľa nepríde
v škole sme mali besedu o drogách,,, tam nám hovorila tá ženská, že cigarety majú viac škodlivín ako tráva, čo vlastne škodia pľúcam a tak...
no na druhej strane marihuana môže spustiť rakovinu alebo epilepsiu... tak si stačí vybrať, chcete mať rakovinu alebo epilepsiu? či rakovinu a zničené pľúca?
its your choice
... ale nikde nie je vyslovene napísané že cigarety či marihuana sú škodlivejšie,,, na margo toho, prečo sa potom marihuana dáva na predpis v holandsku a kupuje sa v lekárňach a cigarety nie? žeby boli cigarety škodlivejšie?
Uff to ma prekvapilo, ze preve ty toto vravis.. po tolkych skusenostiach.. Hlavne ta moja posledna piatkovaa myslim, ze aj tych tvojich uz bolo celkom dost a casto Nevadi.. vsak uvidime co poriesime zasa dnes
Tak mne alkohol nechuti vobec.. spekito ano.. sice ani to uz nieje take ako niekedy. Najlepsie je byt cisty.. ani jedno, ani druhe a uz vobec nie spolu
Lucyliu89 : to neva ,gramatika nikdy nebola moja silná stranka, preto moje dopisy na politické strany o zmiernenie trestu za marišku neuspeli, Slota mi odpísal že : Vidím čo to stebou robí ved nevieš ani písať a poslal mi fotku ako si mamička pícha heroin )
Co ma legalizacia marihuany spolocne s tym ako si mamicka picha herak heh.. no mozno nieco ano ale typek je ocividne mimo Mohol by si mi tu foto poslat?
alkohol je podla mna a urcite aj podla niektorych ludi vacsie zlo ako trava.... a pritom trava je zakazana.... ja si myslim ze keby na tomto svete bola legalna trava a alkohol zakazany tak cely svet by bol uplne o inom.... a myslim ze aj trosku lepsie nez je....
Drake06 hej keby trávu každý užíval tak často ako chlast, tak by po svete chodilo toľko vymletých ľudí, sprostých, s výpadkami pamäte, zmenami nálad, depresiami... fakt skvelé by to bolo
ako ja nemám nič proti tráve, ALE treba poznať mieru,
no lucyliu89 a myslis ze ked chodi kazdy den po svete strasne mnozstvo alkoholikov ktory robia vseliake sprostosti a vačšinou si na to po vytriezveny nepametaju ze je lepsie???? pri trave si clovek aspon uvedomuje co robi a pameta si veci co robil.... clovek ktory hulil nepocituje ziadnu agresiu ani nic podobneee co sposobuje alkohol
Jihaddd svojím spôsobom zo všetkého raz osprostieš
ale žeby alkohol zabíjal viac mozgových buniek,, neviem, istý čas čo som pila, tak som nijako nepociťovala žiadne zmeny, ked som začala fajčiť, už som si niektoré veci nepamätala a bolo to kus horšie s mojou pamäťou...
a to ty tvrdíš na základe toho čo si niekde čítal, alebo čo si aj zažil?
Drake06 koľkokrát mám povedať, že ja sa alkoholu vôbec nezastávam... len napr. ako ja teraz.. i keby som si dala každý deň dva deci vína, nič mi to nespraví, nie som opitá, agresívna ani nič.. a neuberie mi to ani mozgové bunky heh....
kebyže si dám dva puky niečoho dobrého už sa trošku sfajčím, potom som ráno vymletá a zabíja mi to moje mozgové bunky... ale čokoľvek ti ja napíšem i tak to zjavne nepochopíš, a furt budeš svoje, pritom ja fakt nie som proti tráve....
ja suhlasim so smajlikom107 ja si mislim ,ze trava je ovela lepsie ako alkac !!!a s travy aspon nieje na druhy den opica.-)ja nemam rada alkohol ja ked nepoviem vypijem si sem tam ale ja som taky nefajciar,nealkoholik a nehulic a pritom robim vsetko sem tam !!
urcite trava...aspon mne neni s travy nikdy zle...a s alkoholu vzdy...takze trava a neda sa na nu naviknut tak rychlo!!! podla mna je to super vec. vzdy mam mrte haluze a fakt je to dost popi.i.
kedysi som milovala alkohol..potom kamosky zacali hulit a hovorili ze to je ovela lepsie ako alkohol...vedela som ze alkhohol by som nikdy neznizila pod uroven travy ale zacala som s nou...a maju pravdu!!!trava je ovela lepsia!!!
boli piatky kedy som chodievala len chlastat, a trava mi nic nehovorila... no casy sa zmenili , a terazje to uplne naopak, alkohol mi nic nehovori... myslim ze je to takto lepsie, trava neni taka hrozna jak chlast.....
no keby som si fakt mala vybrat tak alkohol radsej.aj ked su po tom hnusne stavy niekedy ale od urciteho nedavneho dna sa moj nazor nezmeni asi uz nikdy (zeby som tu mozno ani nepisala).jasne zdravie nici oboje, ale drogy vymyvaju mozog viaceja to o dost!!!
myslim ze mnohi maju dost skreslene predstavy o trave, trava nie je navykova, ma to skor psychologicky podtext u tych ktori s tym "nevedia prestat", podla mna je to mensie "zlo" ako alkohol, asi nas dost myli to ze alkohol je legalny a trava nie
Na ganju nie je fyzická závislosť, veľmi sľaba psychická porovnateľná so zvislosťou na kave. K tej rakovine, nie. Ludia ktorý fajčia travu maju nižšiu pravdepodobnosť rakoviny pluc ako ludia čo vôbec nefajčia (ani cigarety). THC sa používa na liečenie rakoviny, tak ju asi nespôsobuje. Časte užívanie niekedy zhoršuje pamäť občas aj natrvalo. Na IQ vpliv nema.
Alkohol aj tráva, ale všetko s mierou -akurát že na párty sa podla mna tráva neoplatí, hodinku to šlape a potom spím... čiže z párty nemám dokopy nič.. Tam radšej občas troška alkoholu, alebo kľudne -zabaviť sa bez "drog"..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
obidve, ale s mierou
a pivečko..a občas vínko..to je celom fajn
jednoznacne trava. na trave sa da byt zavily len psyxicky. nepoznam cloveka, z ktoreho by trosku spravila trava, ale poznam mrte ludi, co z nix spravili trosky prave alkohol...
nahuleny clovek je prijemnejsi, ako opity...
s pozdravom 5o
makak- ak je dobry da sa, opat ak prezenes grcas-a trapas na svete ,lebo si chamtavy
a trava ma presne opacny efekt ako alkac, cim viac pijes tym viac potrebujes aby si sa ozral. u travy je to naopak, cim dlhsie hulis tym menej potrebujes a by si sa zhulil, takze nevznika az taka zavislost a nemusis si zvysovat davky
ale ak mate sancu vyhnite sa vsetkemu tomuto svinstvu a nestante sa zavislym. viem o com hovorim
a hlavne zelené je lacnejšie
no v každom prípade, ak niekto nezačal ešte s ničím, tak ani nech nezačína, o veľa nepríde
no na druhej strane marihuana môže spustiť rakovinu alebo epilepsiu... tak si stačí vybrať, chcete mať rakovinu alebo epilepsiu? či rakovinu a zničené pľúca?
its your choice
... ale nikde nie je vyslovene napísané že cigarety či marihuana sú škodlivejšie,,, na margo toho, prečo sa potom marihuana dáva na predpis v holandsku a kupuje sa v lekárňach a cigarety nie? žeby boli cigarety škodlivejšie?
Co ma legalizacia marihuany spolocne s tym ako si mamicka picha herak heh.. no mozno nieco ano ale typek je ocividne mimo Mohol by si mi tu foto poslat?
ako ja nemám nič proti tráve, ALE treba poznať mieru,
ale žeby alkohol zabíjal viac mozgových buniek,, neviem, istý čas čo som pila, tak som nijako nepociťovala žiadne zmeny, ked som začala fajčiť, už som si niektoré veci nepamätala a bolo to kus horšie s mojou pamäťou...
a to ty tvrdíš na základe toho čo si niekde čítal, alebo čo si aj zažil?
kebyže si dám dva puky niečoho dobrého už sa trošku sfajčím, potom som ráno vymletá a zabíja mi to moje mozgové bunky... ale čokoľvek ti ja napíšem i tak to zjavne nepochopíš, a furt budeš svoje, pritom ja fakt nie som proti tráve....
NO1
YEAHHH
obcas si dam v lete koleso, alebo kokain a som v pohode... vsetko s mierou