Ľudia potrebujem radu ako skryť fľašky pre učiteľmi, prehľadávajú nám tašky, takže sme úplne v riti, totiž teraz v pondelok ideme na lyžiarak...dajte mi nejaké mega nápady alebo vaše osvedčené skúsenosti
ne nepi choď 6 dní so svojou triedou na lyžiarak a ty mi bude kecať bullshity tipuj nepi ? kus odveci asi ? ja sa len pýtam, či niekto nemá dobrý typ ! nič viac
ja tak neznášam tieto kecy o chľastaní na školských akciách... alkohol - stred vesmíru pre niektorých (ach)
my sme dorazili na lyžiarsky, všetkých nás ubytovali, potom dali do spoločnej miestnosti a prehľadali izby... spolužiak schoval do kozubu fľašku, tak zvnútra hore bola taká polička, nenašli ju
kiežby vám všetok ten alkohol našli a vyhodili vás zo školy
@ohavnost suhlasim..! ja som sa s babami zabavila na lyžiaku aj bez chľastu a bolo nam fajne.. ale čo viem tak chalani si skryli fľaše do snehu, ked tam prišli a večer si ich vzali ..
( kedze sme byvali na chatkach a ucitelia boli tiez radi že možu vypnuť nikto nič nekontroloval )
nesuhlasim s @27@30 a @32 , mne bolo na lyziarskom tak napicu ze radsej keby som tam minimalne chlastala od rana do vecera, aspon by som na ten tyzden nemala zle spomienky az doteraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale prelievať do šampónov, potom bol návrh do termosky...ale neskontrolujú všetkých, čo pôjdete rad radom, častokrát sa tým len vyhrážajú
s pičovinami ju provokuj nech ostane pri chlaste
stačí baliť ľudí z ubytovania a svahu
my sme dorazili na lyžiarsky, všetkých nás ubytovali, potom dali do spoločnej miestnosti a prehľadali izby... spolužiak schoval do kozubu fľašku, tak zvnútra hore bola taká polička, nenašli ju
kiežby vám všetok ten alkohol našli a vyhodili vás zo školy
( kedze sme byvali na chatkach a ucitelia boli tiez radi že možu vypnuť nikto nič nekontroloval )
takže rada: zásobte sa ústnou vodou!
zas nejaký namakaný snowbordista by stál sa hriech