heh to zalezi od cloveka individualne...napr. nejaky tichy chalan ktory sa opije a povie ti ze ta lubi tak to mysli vazne bo triezvy na to nema odvahu...
Zalezi to od konkretneho cloveka, niekto nehovori pravdu ani ked je uplne spity, praveze este si vymysla, na kazdeho vplyva alkohol inak.
Ja som bola raz uplne na mol a to som hovorila, co ma napadlo, ale nastastie tomu nikto nechapal A odvtedy radsej pijem vzdy s mierou, aby som nahodou o sebe neprezradila nieco, co nechcem
Hovorí sa,že čo opitý povie,striezvy myslí.. ale tiež si myslím,že je to skor o tom,že má odvahu niečo povedat,či už je to lož alebo pravda to záleží od toho,čo zvykne hovorievat za ešte triezva... Ja osobne ked som opitá,skor poviem pravdu,ak som vobec schopná niečo normálne zo seba vysúkat ,no nemám vtedy moc síl a rozumu aby som vymyslela nejakú presvedčivú lož..
To je ale diskutabilne Mozno ta v duchu miluje a ked je opity, strati tie spominane zabrany, ale opity clovek je povedzme "pritulnejsi" ako obvykle, preto sa okruh potencialnych lasok zvacsuje NIE? Je to vazne individualne, ale ja osobne sa priklanam k tomu, ze opity ludia hovoria pravdu, som jeden z nich
tak opity clovek sice vravi pravdu ale taku uplne zo srdca ze niekedys triezvy to az tak nevnima...proste prekona vsetky zabrany...ma rad aj toho koho normalne nemusi
urcite vacsina povie pravdu....Ale zazila som uz aj takych co si vymyslali sprostosti/alebo tym len proste hrali ,ze su opiti-takych mi je akurat luto....ale ked ich to tesii
Ako kto... Ono je pravda ze opiti clovek straca zabrany a skor povie to co si chcel nechat pre seba. Problem vsak je ze vela ludi ma v hlave urcitu poistku a prosto dokaze vyfiltrovat veci. Napr ja viem ze niektore veci prosto povedat nemozem a dokazem sa zatnut a nepovedat ich ani ked je viac menej prihodna chvila ale tiez viem ze niektore veci by som inak nepovedal ale ked som pripity tak poviem.
Cize klamat dokazem dokonca este lepsie ako ked som tirezvy ale neviem ci preto ze aj ostatni su opiti a nevedia tak dobre uvazovat, su dovercivejsi alebo co
vravel,bo jednu cast som vazne nerozumela..bol soknuty, ze my sme sa vobec stretli?chcel vediet co hovoril,nepovedala som mu to cele,na to nemam guraz najma ked povie ze si nepamata,,tak dobrovolne sa trapne citit nechcem.tak som mu povedala, ze ma ma vraj rad a nikomu ma neda..na co mi odpisal ze su to iba kecy....nechapem bo predtym,ked nebol opity mi vycital, ze chodim okolo horucej kase a neviem povedat co chcem,ze sa neviem vyjadrit(pri tom som mu to nepovedala len raz) a ze sa so mnou neda nerozpravat. ..chcem len vediet ci to bola pravda a vedome zapiera abo to bola len fantasmagoria
preco sa sem nedalo cele co som napisala?bolo tam ze ma miluje a tak strasne zalubeny nebol a nechape, ze sa to stalo jemu(ze sa zalubi).inak ma babu,ktorej by neublizil.plakal mi tam starsne a dal mi pusu na celo-o com povedal ze je to ta najuprimnejsia pusa. a este nikomu ma neda a nikdy ma neopusti a uz mu neublizi,bo s anmi to ide stale dokola,ze spolu sme a potom sa nerozpravame..nechodime spolu, ale je to zacarovany kruh bo on pride a prepac úprepac a ja mu odpustim..(ten koment co je predtymto to som mu pisala na druhy den avravel ze si nic nepamata zo vcera,ze si ani nepamatal,ze sme sa stretli..chcela som len vediet jednu cast co som nerozulmela,ked sme tam plakali-som z toho uplne kaput
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja som bola raz uplne na mol a to som hovorila, co ma napadlo, ale nastastie tomu nikto nechapal A odvtedy radsej pijem vzdy s mierou, aby som nahodou o sebe neprezradila nieco, co nechcem
1. každému poviem, čo si o ňo myslím
2. nakecám toho strašne veľa a máločo je pravda
3. zaspávam
Problém však je, že nikto nevie, kedy som v štádiu 1 a kedy v štádiu 2
1. Stadium ... komunikativnost
2. Stadium ... nadrzanost
3. Stadium ... narzanost je zamaskovany smad , takze este dalsie kolo
4. Stadium ... superman , alebo ina lubovolna spacia poloha
Cize klamat dokazem dokonca este lepsie ako ked som tirezvy ale neviem ci preto ze aj ostatni su opiti a nevedia tak dobre uvazovat, su dovercivejsi alebo co