@xdiablo666 spálil som si kožu medzi hánkami. čo prekvapilo aj mňa, čakal som že to spáli priamo tú na hánkach - proste: zaťal som päsť, udrel do koberca, a potiahol po ňom asi meter pričom som z celej sily tlačil. vysvitlo že keď také niečo urobíte, tak sa koža natiahne tak, že tá čo je medzi hánkami sa dostane na hánky a teda sa spáli ona. zaujímavé.
a myslím že to je všetko, pričom aj toto bolo plne vedomé rozhodnutie (aj keď som bol dosť opitý, ale proste nebolo to že "neviem čo robím", veľmi dobre som vedel čo robím - jeden z dvoch prípadov v živote kedy som psychickú bolesť ventiloval tou fyzickou)
ja som vyskočil z okna keď som bol opitý a nič sa mi nestalo a dôvod bol ten že ma odniesli spať lebo som mal dosť tak som vyskočil cez okno do piesku a skoro som sa aj trafil len som to zle odhadol s 2. poschodia a šiel som piť ďalej .... nezapíjajte domácu domácim vínom- nevedel som chodiť ani po 6 hodinách spania
jáj a ešte som opitý vyliezol na lešenie keď zateplovali paneláky (niekedy uprostred noci a dostal som sa až na prvý balkón ) potom po mne začala ziapať tetka že zavolá policajtov tak som ju odjebal nech zavolá koho chce a že za takou rapavou sviňou by ani pes neprišiel a spadol som dole na riť ... týždeň som nemohol sedieť poriadne
noo... tak bežne modriny sa na druhý deň objavujú...
na jednej veľmi nešťastnej chate, čo bolo jediný raz, kedy si nepamätám som padla kamoške z schodov keď ma vliekla dole po nich a mala som roztrhnuté tričko a škrabanec na chrbte...
ale minule som stála a chcela som sa oprieť dozadu o stenu, ibaže stena bola o dosť ďalej, čo som si uvedomila až neskoro a skúsila som zbrdziť pád lakťom, ktorý som mala škaredo oškretý potom...
ale hej, opitému sa (väčšinou) nič nestane...čo je zázrak keď cíti len 60% bolesti, to by si mohol škaredo ublížiť celkom a bolieť ho to až neskôr...
ale kamoška bežne padá zo stoličiek/lavičiek priamo dozadu, posledne fakt tesne minula hranu stola no..a nič jej nie je
a ešte ma napadlo.. pred pár týždňami som sa hodila do tuje alebo kieho frasa, lebo vyzerala mäkko... a vraj som padala rovno ako hodinová ručička, ale mala som len riadne poškrabanú ruku a zjavne to bolo jedovaté, lebo to svrbelo týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a nikdy som nemala nič zlomené ani vytknuté, lebo viem padať
alebo rozkúsala peru hmm...
ale poznám hŕbu ľudí čo sa pod vplyvom alkoholu poriadne doriadili
A potom som sa celú noc prechádzal
Stalo sa mi to niekedy v januári, jeho začiatkom, a doteraz ma to bolí.
bohuzial som rano nevedela ze mam rozbity nos celo a lice a este som sa hadala s mamou ze to sa jej len zda
a myslím že to je všetko, pričom aj toto bolo plne vedomé rozhodnutie (aj keď som bol dosť opitý, ale proste nebolo to že "neviem čo robím", veľmi dobre som vedel čo robím - jeden z dvoch prípadov v živote kedy som psychickú bolesť ventiloval tou fyzickou)
a odniesla si to iba oškretá ruka našťastie
na jednej veľmi nešťastnej chate, čo bolo jediný raz, kedy si nepamätám som padla kamoške z schodov keď ma vliekla dole po nich a mala som roztrhnuté tričko a škrabanec na chrbte...
ale minule som stála a chcela som sa oprieť dozadu o stenu, ibaže stena bola o dosť ďalej, čo som si uvedomila až neskoro a skúsila som zbrdziť pád lakťom, ktorý som mala škaredo oškretý potom...
ale hej, opitému sa (väčšinou) nič nestane...čo je zázrak keď cíti len 60% bolesti, to by si mohol škaredo ublížiť celkom a bolieť ho to až neskôr...
ale kamoška bežne padá zo stoličiek/lavičiek priamo dozadu, posledne fakt tesne minula hranu stola no..a nič jej nie je
a ešte ma napadlo.. pred pár týždňami som sa hodila do tuje alebo kieho frasa, lebo vyzerala mäkko... a vraj som padala rovno ako hodinová ručička, ale mala som len riadne poškrabanú ruku a zjavne to bolo jedovaté, lebo to svrbelo týždeň