Prvú skúsenosť som mal v 16, neprišli na to, dlho dlho nič a až potom som začal aktívnejšie piť, aleto už mi bolo jedno že to vedia, už som mal na to vek....
Otec určite. Hlavne, keď som autoškolu oslávila (Otázka: Prečo máš také červené oči?) .
Mama by to nikdy nezistila, keby to raz nepreženiem a kamaráti ma donesú až domov. Od vtedy som skončila s takýmto, už len v súkromí.
pil som dosť často...ovracial som bratovy auto+celi zachod...ale ak sa ešte raz dotknem alkoholu zakažu mi všetke koničky nestoji chlast zato premna je pan ten kto sa zabavi bez alkoholu
ja uz mam taky vek, kedy mam uplne na salame, ci domov pridem po vlastnych... kazdopadne, ked som na to vek nemala, tak som nikdy domov opita neprisla... hoci som pila istu dobu ako duha
Raz som prišiel zdrbaný úplne. Kamoš ma musel doniesť mal som 4 hodiny kómu, nevedel som o sebe. Predtým som dosť chlastal ale vykryl som stále nejako. Potom som už tak nechlastal, viac menej som prestal piť. Občas nejaké to pivko a pohár vínka si dám, ale nemali by už problém
takto..
keď som bola šušniačka, tak som nepila..
teraz pijem maaaličko a skrývať to pred mamkou nemusiim, keďže som akože slečna dospelá...
plus mamka vie, že to nepreháňam a verii mi :happy:
takže mi vlastne nemá na čo priisť :ehm:
sa tvária že nie, ale asi dv razy si to vsimnut jednoducho museli, ale neunuvali sa potrestat lebo vedeli ze mi staci ta neskutocna opica den na to, a mali pravdu, sama som sa poucila
ojooj, kopu krát. mamka uz potom stratila trpezlivosť a zhabala mi všetky peniaze, aby som nemíňala na chlast a odkedy som sa naposledy strieskala tak, ze som nevedela ani sama chodiť, tak som s tym nadobro sekla.
minulé leto to bolo prvýkrát, čo mi na to prišli... a aj to len preto, lebo ma museli kamaráti doniesť domov, lebo po vlastných to nejak nešlo no ale odvtedy mám k alkoholu veľký rešpekt a snažím sa mu úspešne vyhýbať
prisli ale az po 18tke takze to uz bolo jedno, bola som vesela ukecana a trochu som trepala somariny a rano som nemala chut na jedlo... tak im bolo jasne... ale v horsom stave osm nikdy domov neprisla a ani nemam v plane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Jasné, vypil som rum z chladničky na koláče a bolo zle
Mama by to nikdy nezistila, keby to raz nepreženiem a kamaráti ma donesú až domov. Od vtedy som skončila s takýmto, už len v súkromí.
Ale nikdy som neprišla natrundžená domov keď ma naši mohli vidieť, vždy už spali, čiže ma ešte opitú nezažili, iba triezvejúcu.
keď som bola šušniačka, tak som nepila..
teraz pijem maaaličko a skrývať to pred mamkou nemusiim, keďže som akože slečna dospelá...
plus mamka vie, že to nepreháňam a verii mi :happy:
takže mi vlastne nemá na čo priisť :ehm:
a potom ma videli ešte 2x v takom stave , ale nebol som až tak zrúbaný.. a nič nepovedali