ahojte ludkovia...bol uz niekto z vas opiti??...mohli by ste sa podelit o vase pocity predtym, popri tom, a potom, o tom co sa stalo ci si pamatate a tak...len tak zo zvedavosti
Nie je to nic moc. Proste si opity, cize nevladzes, tackas sa, mas oslabene vedomie, pripadne odpadavas. Nemas vidiny ani nic podobne. Nemas okno. Nemas windows. Ani netaras nezmysly.
Niesom na to hrdá(aj keď som tuná pomerne anonymne) ale podelím sa s tým, že.... sa mi podarilo zobrať niekoho slnečné okuliare, v noci si ich dať a každému hovoriť, že sa cítim ako celebrita a že si raz pod krčmou vykopem úkryt a tam budem žiť, aby som nemala ďaleko na zastávku, keď nebudem mať auto....a inak sa ti znásobujú túžby asi desiatimi... chceš mať svoj disneyland, zlatý záchod...
ale inak. vtedy sa ti to zdá možno v pohode, chvílku. stavy potom su omnoho horšie.. a ako sa tu už niekto zmienil, túžby sa ti zväčšujú. a tak isto sa ti hned lahšie hovorí každému pravda.. aspoň mne.. ale niesom hrdá na to, že tento pocit poznám :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale mozno je to individualne.
ale inak. vtedy sa ti to zdá možno v pohode, chvílku. stavy potom su omnoho horšie.. a ako sa tu už niekto zmienil, túžby sa ti zväčšujú. a tak isto sa ti hned lahšie hovorí každému pravda.. aspoň mne.. ale niesom hrdá na to, že tento pocit poznám :/
cez to: pome robiť čokoľvek!! ostriháš mi vlasy?
potom: a kurva, ja kokot.
ale to bol jediný raz...ja nepijem, lebo mi to nechutí a ani ty nepi
ale najhorší je pocit triezvenia