po navrate z anglicka uz len Jack daniels s colou a ladom, dokopy samozrejme, len skoda, ze tu to nikto nepozna, v bare si to miesam sam , a potom radler celkom ujde.
@cyklysta Jack daniels nieje zlý len ho netreba kaziť kolou.
A inak presne tak 52% slivka, hruška, a keď nieje nepohrdnem ani jablkom. Treba kupovať z osvedčene pálenice. Najlepšie je samozrejme po známosti kedy človek vie že to je z kvalitného ovocia a nie z nedozretého odpadu.
@sexytellhim aj by som ti poradil len neviem odkiaľ si. Skús sa popýtať po okolitých páleniciach oni dajú ochutnať skôr ako kúpiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Chcel by som túto pesničku venosvať adminovi ktorý mi práve zmazal aknetu.
ďakujem
a odkedy som bol v cechach na chmelovej brigade mam rad krusovice...ale aj slovensky urpiner mi celkom chuti
A inak presne tak 52% slivka, hruška, a keď nieje nepohrdnem ani jablkom. Treba kupovať z osvedčene pálenice. Najlepšie je samozrejme po známosti kedy človek vie že to je z kvalitného ovocia a nie z nedozretého odpadu.
@sexytellhim aj by som ti poradil len neviem odkiaľ si. Skús sa popýtať po okolitých páleniciach oni dajú ochutnať skôr ako kúpiš