alkohol je metla ľudstva. tak, asi majú radi poriadok ale niektorý spoluobcania sú až veľmi poriadkumilovný a to je nezdravé. veď to poznáte, že všetko s mierou...
Alkohol v malom mnozstve je liek, vo vacsom mnozstve urobi dobru naladu no pri neustalej konzumacii je to zavislost...alkoholici by sa mali liecit ale nie je kazdy hned alkoholik kto je opity... to by som bol alkoholik aj ja... pijem , obcas fajcim ale ked nechcem alebo nemam chut tak to k zivotu nepotrebujem... ty mas zaujimavy profil a to mas len 12 rokov...
Nepovažujem za normálne, keď sa niekto ožerie tak, že nevie ani chodiť. Keď nevedia piť, nech nepijú. Nie je frajer ten, kto sa vie ožrať, ale ten, čo vie piť alkohol a pritom sa neožrať.
to co popisujes nieje len alkoholizmus. To je sockarenie a jebnutost. Alkoholizmus je aj to, ked kazdy den slopes flasku tvrdeho a normalne chodis do roboty, niekedy aj bez toho, aby si to ostatni vsimli...moj nazor? Vzhladom na to, ze 2 mesiace rocne v priemere stravim v liehu (priklad s tou flaskou) tak sa nevyjadrujem. K zivotu to ale rozhodne nepotrebujem...
Pre mna to normalne nie je, ale pre nich byt moze.. Co ja viem, som preslavena svojou averziou voci alkoholu a vsetkemu okolo toho, ale nemam pravo odsudzovat, koho nepoznam. Isteze nemozu byt vsetci abstinenti - stat by prisiel o velke peniaze...
@bress dobre, párkrát... Ale niektorí už nevedia piť bez toho, aby pomaly nestrácali vedomie. Je to každého vec, keď sa mu to páči, dobre. Ale ja osobne mám z opitých ľudí dosť zlý pocit. Nedokážem proste pochopiť, čo na tom stave ľudí tak priťahuje, veď nevedia, čo robia, nedokážu normálne premýšľať, nemajú nad sebou kontrolu, potom je im zle... To je ako masochizmus. Veď takto si ten alkohol ani nevychutnajú.
A netvrdím, že kto sa párkrát opije, je alkoholik. Alkoholik je človek, ktorý sa opíja pravidelne.
su mi ukradnuty, ked chcu pit nech piju, ak sa chcu dat liecit nech sa daju liecit. Ja hulim a tiez sa do toho nikto nestara, tak preco by ma malo zaujimat ze sa niekto tacka po ulici?
@anik359 nato ze ona ma 12 a ty 11 tak to je silna kava aj mna...a ani nie som genius, nebol som neni som a ani nikdy nebudem a moj vek s tym nema nic spolocne
nepijem a to mam 18 viem sa baviť aj bez alkoholu no problem ..a keď vidím piť detská pod 18 -strielať ..síce ich problém a problém rodičov, ale čo už .... také detské sa hrajú na veľmi sociálne zaužívané, ale pravda je taká, že bez alkoholu by medzi sebou nevedeli komunikovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@sanduleak podla mna je to kokotina, vela ludom sa to par krat stalo a co?
A netvrdím, že kto sa párkrát opije, je alkoholik. Alkoholik je človek, ktorý sa opíja pravidelne.
a k teme
takymito ludmi sa moc nezaoberam
nevadi teraz ma moje slovo väcsiu vahu
aha a ty ked mas 19 tak si genius vsak?
Nemam co dodat sa hrate na dospele?