@phipo25 tak ak hovoris o najlacnejsich hovnach ako coop jednota borovicka tak hej, ale cim vyssie tak tym lepsie, napr. jager je uplna mnamka, ptm niektore tie drahsie rumy typu zacappa, ale aj "obycajny" morgan napr.
@phipo25 on nepovedal aky..aj pivo je alkohol co vobec pomaly nevie alebo si nechce pripustit polovica dementneho slovenska.. a vychladene dobre pivo chuti dobre.
taktiez mas tie super sladke likery BOLZ, dost drahe 0,7 stoji 15 eur myslim, zhruba ale fakt ze to vyborne chuti a to este k tomu to ma asi 17-18 percent alkohlu, cize vypijes toho liter a si slusne opity, uz aj kebyze sam vypijes jednu flasku
@1 , ked ti niečo chuti neznamena ze je clovek na tom zavisli... Ak to budes pit kazdy tyzden, alebo kazdy den a nebudes vediet bez toho ani mesiac vydrzat v tedy je tam zavislosť.
Ak ja poviem, že mi chutí víno. Tiež to neznamená, že ho pijem na litre. Mám rada dobré vínko a som strašne vyberavá, nekupujem vína za desiatky či stovky eur, pre mňa je rozhodujúca chuť a kvalita Tak, preto vravím že mi vínko chutí. Možno dotyčný je tiež maniak na kvalitný alkohol
A taktiež nechápem ako niekto môže piť/jesť čokoľvek čo mu nechutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
taktiez mas tie super sladke likery BOLZ, dost drahe 0,7 stoji 15 eur myslim, zhruba ale fakt ze to vyborne chuti a to este k tomu to ma asi 17-18 percent alkohlu, cize vypijes toho liter a si slusne opity, uz aj kebyze sam vypijes jednu flasku
Aj mne chut taky kubansky rum: Zacappa, Diplomatico a pod.
Toooho nie je dost nikdy a uzivam si to
Odpoved na otazku: NIE
A taktiež nechápem ako niekto môže piť/jesť čokoľvek čo mu nechutí