caute..ma niekto taký istý stav po alkohole ako ja?vzdy ked pijem tak po urcitom pohariku som strašne červená a neviem čo to sposobuje?nevie niekto koli čomu vznika tato reakcia?alebo ako jej predchadzat?
ja som počula takú verziu že ked piješ niečo sladke...resp..ked piješ alkohol a zapíjaš niečim sladkym..že cukor viaže alkohol a to je mžono nejaka reakcia...ale je to neprijemne ved ja nepijem nejak vela len tak sem tam trosku ale vždy vyzeram ...červeno...
@allka123 je to kvôli tomu,že alkohol zvyšuje krvný tlak...u niekoho sa to prejaví len pocitom tepla a u niekoho tak,že sa začne červenať...to je hlavný dôvod...
@allka123 ano, stava sa mi to, niekedy som bordovy. Je to s tym tlakom a rozsirovanim ciev. Stava sa mi to, ak pijem rychlo a nepijem vela vody a nie som najedeny.
@allka123 a myslis cervenanie sa alebo hore spominane cervene flaky po tvari? Pretoze tie flaky mozu byt aj z toho ze si cely vecr v zafajcenom prostredi napriklad v krcme..p.s. ano my ludia z dediny chodime aj do zafajcenej krcmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
keď piješ alkohol,tak sa ti rozširujú cievy a možno to nejako spôsobuje začervenanie,jestli se nemýlím...
No ja mam ten problem ale skor az rano a este sa mi strasne vysusuje tvar
preto nechlascem