Stala sa mi taká vec, že som sa opila a nepamätám sa, čo som robila asi 2 hodiny.Jednoducho som sa prebrala ešte podnapitá a bola som na úplne cuzdom mieste v nejakej záhrade a bola som totálne doškrabaná.Táto trochu nezvyčajná historka ma prinútila rozmý
na buduce uz tolko nepi. nejdem moralizovat, ako to vyzera, ked je mlade dievca nadrate, to vieme kazdy, ale IDE o TEBA, aby si sa nemusela za svoje pocinanie pocas nepritomnosti Tvojej pamati hanbit ked Ti niekto o Tebe nieco skarede porozprava..
mmm... zobudil som sa vo svojej posteli, ale netusim ako, kedy a preco som tam skoncil. len mi bolo rano trochu divne ze spim v koseli a ponozky mam na skrini... ale ako Typek povedal, toto sa neriesi.
no ja som bola žúrovať v istom írskom meste s kamarátom... a prebrala som sa o 4 hodiny v meste na ulici pod pazuchou s nejakým cudzím černochom ktorý sa ku mne veľmi mal... bola som celá dotrhaná a špinavá ale hlavne viem že som nebola natoľko opitá aby som dostala také okno... môj predpoklad je že mi dotyčný niečo hodil do môjho tretieho piva keď môj kamarát odskočil na wc pretože to je posledné čo si o ňom pamätám...
Aj tak sa mi najvac lubila prihoda s chaty Kamarat ozraty jak brok, sa rozhodol ze na svojom aute sa odveze dole do dediny ze ide na diskoteku, nechceli sme ho poustit, povedal ze teda nepojde, a zbadali sme sa az ked sme poculi zvuky motora s jeho felicie. Typek zacal cuvat, jebol do zabradlia zo zadnou castou, rozjebal si sveto, naraznik aj bocne plechy poodieral a dokrivil normalne vystupil, zavrel dvere, zamkol auto a bez slova isiel do chaty, tam sa po stvornozky po schodoch vystveral k svojej posteli, lahol, a niekto ho nemohol prebrat. Tak sme to nechali na rano, rano sa zobudil, zbehol dole, ze ho boli hlava, dal si kavu, a potom bol vesely, a my ze marek je ty nejak do smiechu , a on sa pyta ze preco by mu nebolo Ked sme mu ukazali co vecer spravil skoro sa odjebal Na nic s toho si nepametal, vobec na nic Je tomu uz vise roka, a od vtedy nepil Oprava ho vysla na 17 000 ...
hej ale ked si zoberete tak alkohol je uplne gut ved ocom by boli vsetky naj story sa zaziju len s chlastom. Ja som toho us ties vela zazil... us som raz aj otvaral o stvrtej rano uplne iny byt co som si myslel ze idem domov. Ale najstory co som videl bol kamarat ktory sa po pecateni zobudil 150 km od domu v niakom kostole!! hah halus a akos atam dostal ?? co ?? to su naj akcie naj vecsie stavy su ked sa rano zobudim poporiadnej party a hambym sa niekde ukazat... no a to by bolo v pohode keby aspon viem co som robil to je svina to okno... ludia pime ale ne len z mierou!!! nech rano nemame divne pocity lebo je to neprijemne ked idete poulici a myslite si ze vsetci sa na vas smeju ze aha to je ten ozraty hlupak zo vcera !!!
Alkohol je jedno veľké svinstvo, ktoré ničí nielen tých, ktorí ho pijú, ale aj všetko okolo. Nikomu nič dobré nikdy nedal. Za ten chvíľkový pocit voľnosti, ktorý ti poskytne to nestojí si ničiť celý život. Keby bolo na mne a mal by som jedno ľubovoľné želanie,tak si želám, aby sa všetok alkohol na svete premenil na vodu.
Alkohol je hlupost a je to aj droga ako kazda ina, nici rodinne vztahy, priatelov ale da sa s nim narobit aj vela problemov. verte mi viem o com rozpravam a k tym nazorom ze som sa rano prebral tam a tam a ani som nevedel jak som sa tam dostal, to som niekedy zazival piatok co piatok takze tak, alkohol je dobry ked viete kedy prestat a s kym a kde ho pit.
nuz ludia ja jako moc nepijem ale prihodi sa ze hej..jeden krat sme boli pit na rybniku a vazne si moc nepamätam..iba som sa dalsi den dozvedela od braska ze som dosla asi po pas zaj*ebana od blata (asi bolo na rybniku po dazdi),ze nasi kukali jak puk a smiali sa...a kamosi mi vraveli ze ake blbosti som vykrikovala a ze kto ma tiahol domov..nemam rada okna...ale ete horsie je to po jointovi... hm tot vsjo osobna spoved cmug
ludia..alkohol...no tak je dobry,ale nieje predsa len lepsia zabava bez neho? ved jasne,ked si vypijete,mate z toho good pocit,ale na druhy den..bleeee...a este to,ze sa sice zabavite,ale nic z toho si nepamatate...no akoze dost trapas ne? radsej bez chlastu zazit hezke chvile a pamatat si ich,ako naopak!!! tha hej,kazdy si obcas vypije..aj ja,ale potom to lutujem..neda sa s tym len tak seknut,ale da sa s tym prestat,postupne...drzim palce vsetkym ludom,ktori su odhodlani prestat chlastat,ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
preto pijem
nuz ludia ja jako moc nepijem ale prihodi sa ze hej..jeden krat sme boli pit na rybniku a vazne si moc nepamätam..iba som sa dalsi den dozvedela od braska ze som dosla asi po pas zaj*ebana od blata (asi bolo na rybniku po dazdi),ze nasi kukali jak puk a smiali sa...a kamosi mi vraveli ze ake blbosti som vykrikovala a ze kto ma tiahol domov..nemam rada okna...ale ete horsie je to po jointovi... hm tot vsjo osobna spoved cmug