Ja uplne najviac milujem gitarove instrumentalky od Martyho Friedmana... asi ho tu nikto nebude poznat ale je fakt super ale mam rad rozne alternativne songy...
no co ti poviim, alternativa je good na koncikoch, ale takto,neni dako dobre ohodnotena, sice je skupina ludi, ktorym sa lubi, ved aj mne, ale ozaj, nie je moc zajem a to je skoda ..
alternativa...super hudba, ci uz na koncertoch, alebo normalne..proste gitarova hudba..poriadna gitarova hudba aj so solami je to najlepsie co moze byt
hej chlape neviem čo myslíš pod mojmom alternatívna hudba lebo hudba je všeliaká tak ako má komerčná hudba veľa žánrov má aj alternatívna ,ktorá patrý len vyvoleným do ucha ,ja počúvam napr.Ben Harper je výborný
Lavagance to istíííííí-ten ich futureretro cinematic hippiesound je fantázia,potom su tu aj ine alternatívne slovenske ako napríklad this is kevin,noisecut a podobne viac najdete na radiu_FM
neviem co si celkom predstavujes pod pojmom alternativa, no z toho co pocuvam do toho zaradujem spominanych Lavagance, Ciste tvary, Ecstasy of saint Theresa, The dresden dolls... este tak mozno Seban by sa tam dal zaradit, Free faces, vzhladom na to, ze sme na Slovensku aj Peoples...aaa viac mi teraz nenapada, kazdopadne alternativa je asi vacsina mojho playlistu
myslím, že jednou z najlepších alternatívnych kapiel je The Cure (tzv. hudba pre dušu) a takisto Pixies tí sú skvelí ďalej Radiohead, Mogwai, Interpol, Placebo, Muse...
odkedy su SOAD a audioslave alternativa? eh,eh... no inak ja som na alternativu zatazena, takze lavagance, tucan, ebz ladu a skladu, radiohead, mogwai, sigur ros, bjork, muse, placebo, khoiba... nah, vela toho je
Grietusha: Ty pocuvas tucana? Fiiha, to tak malo ludi. Napriklad ked ja som na intraku pustila neskoc, vsetci ze vypni to sa neda pocuvat....to je fakt brutal alternativa. A mam aj jednych o ktorych som kedysi zalozila diskusiu a odpovedal na nu jeden clovek, asi preto ze ich nik iny nepoznal a nepozna, tak odporucam clinic! Dalsie riadna alternativa.
Marise, s tucanom som na tom tak,ze ked naaahodou ich niekde na _FM pustia, tak sa tesim, inak mam od nich len EU error.. ale kurnik, chcela by som toho viac,len tak tazko sa to zhana... proste ma uplne dostali,dzeciska jedny
Cicuska123: uplne suhlasim , Tommy Morello je nejlepsi alternativny gitarista a podla mna je jeho kapelka s Zakkom Wylde - Rage Against The Machine jedna z najlepsich , co sa tyka alternativnej hudby. Moc sami paci, ze vedia sklbit viacero zanrov dohromady a popritom nepokazit celkovy dojem..
Funthomasik:on neni Zack Wylde ale de la Rocha(Revolucion by ti o tom vedel rozpravat ,ale inac mas pravdu,aj ja som bola prekvapena,ked som ich prvykrat pocula,ako vedia ten rock a rap skombinovat,doteraz nic take som este nepocula od inych skupin......
Alternativna hudba - to je moje....hlavne alternativny rock, ako napr. Placebo, The Cure, P.O.D., atd atd,.to by som tu mohla menovat toho tolko......prosto ja uz ani nic ine nepocuvam, okrem metalu....
az sa cudujem ze tu nikto nespomenul Chrisa Cornera a jeho IAMX alebo take Verve, Sneaker Pimps...ved toto su klasiky
IAMX jednoznacne najlepsia alternativ kapela aku som kedy pocul..az zanou je Placebo
takmer všetky uz spominane.. a este pridam sonic youth (hoci ti su skor asi indie lenze ja si to stale pletiem), bright eyes, bloc party, editors, yo la tengo, explosions in the sky, death cab for cutie..
ja alternativu proste milujem.. btw lavagance boli predvcerom live v nasom meste
Ja mám rád altertatívu ako Hawkwind, Syd Barrett, Soft Machine, Frank Zappa, Dg 307, The plastic people of the universe, Bez ladu a skladu, Karpatské chrbáty ... Viete alternatívnej hudby je v podstate veľmi veľa ( respektíve bolo) pretože každý si pod tým predstavuje niečo iné. Ja som nikdy nevedel presne rozdeliť. A myslím si, že to ani nie je podstatné. Určite sa ale zhodneme v tom, že alternatíva je ťažká hudba, ktorá sa vymyká štandardom. Ja som bubeník a tiež s kapelou hráme prevažne improvizácie s mnoho krát dosť uletenými motívmi. My sme si ale nikdy nepovedali, že ideme hrať alternatívu. Hráme proste to, čo nás baví.( a zatiaľ iba pre seba)
Depeche mode, Royksopp, Lavagance, Air, Empire of the sun, Radiohead...neviem ci alternativna, ale skvela hudba, hraju ju na radiu Fm, ine radia sa ani moc pocuvat nedaju, ked tam hraju furt to iste. A na koncerty moc nechodim, tak kde inde ju pocuvat?No jasne este na myspace!
hmm..uvazujem kam zaradit hudbu, ktora mi vacsinou hra doma,k alternative ma asi najblizsie..a zaujima ma,ci je tu niekto s podobnym hudobnym vkusom taakze...trebars Klaxons, The View, Fratellis, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys a este faajna pohodova muzika od kapely Travis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
vyborna kapela je napr. Lavagance
www.lavagance.com
bratislavska talentovana kapela
ja myslím,že hej..a mám ich rada..
IAMX jednoznacne najlepsia alternativ kapela aku som kedy pocul..az zanou je Placebo
ja alternativu proste milujem.. btw lavagance boli predvcerom live v nasom meste
ja pocuvam skupiny ktore skoro nikto z okolia nepoznaa mam rad alternativa
..to je alternatíva!