Minule som si uvedomil, že nočný život v mojom rodnom meste je celkom nanič. Je tu síce mnoho klubov ako Jazz, Boba, Ibiza atď., ale všetko je to také otrepané disko tuc-tuc plné svalnatých maniakov a šlapiek bez rozumu a úrovne. Pokračovanie v komente...
Viem, je tu Colosseum a Tabačka ako akási alternatíva, ale chýba mi tu podnik ako napríklad Dole či Nu Spirit v Bratislave, niečo, kde by hrala originálnejšia hudba, kde by som mohol prísť na DNB, trap, dubstep a mohol by som stretnúť ľudí, ktorí majú úroveň a trochu štýlu a kde by na bare poznali viac, než 5 drinkov. Neviete o existencii niečoho takého?
Podla mňa je Tabačka celkom dosť alternatívna, aj keď som tam dnes večer sedela, neprišlo mi to ako miesto, kde sa natrepe každý somár (možno je to tými cenami, aj keď teraz v lete majú Kouta za 1,20!)
Jazz nemusím, Ibiza a Boba keď tak, ale už ani tam v poslednú dobu nechodím.
Ale, Tabačka ma veľmi oslovila, aj Kulturpark. Páči sa Tabačka po dizajnovej stránke a štýl hudby.
V bratislave poznám len Trafo, Masku a Klub dole. V Trafe toho veľa nevypiješ, kedže cenník je na úrovni zahraničných clubov.
Ako píše rici, v poslednú dobu som si obľubil ministry. Asi jediný club, kde sa poriadne vytancujem a zabavím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Neviem, ja milujem vonu Kosic v noci a ludi, s ktorymi som, a nezaujima ma, ci cudzi ludia poznaju fancy drinky alebo ci si stylovi
Ale, Tabačka ma veľmi oslovila, aj Kulturpark. Páči sa Tabačka po dizajnovej stránke a štýl hudby.
V bratislave poznám len Trafo, Masku a Klub dole. V Trafe toho veľa nevypiješ, kedže cenník je na úrovni zahraničných clubov.
Ako píše rici, v poslednú dobu som si obľubil ministry. Asi jediný club, kde sa poriadne vytancujem a zabavím.