Ľudia s piercami, tetovaniami, farebnými vlasmi či inými "modifikáciami" tela...
Kde pracujete?
A schovávate tieto veci kvôli práci? Ja neviem že tetovania rukávmi, vyberáte si piercing a taak...
síce nie som ešte potetovaná ani nič, ale viem že ludia to bud skrývajú a majú rozne povolania od učitelov až po stewardov ale tak je to dosť diskutabilné
samozrejme ze v Kiwicku sice ziadnu modifikaciu nemam ale kezde nepapam a snazim sa co najmenej zasahovat do zveirat tk to je jak keby sompotetovana od hlavy po paty
@wewo ty niečo berieš, či čo? nemám žiadne tetovania, ani piercingy, ani dredy ani nič, čo by ma zaraďovalo k alternatívnym ľuďom zníž si dávku alebo čo, lebo máš tušim halucinácie
@wewo ježiš, furt len odbočuješ od témy a nevieš odpovedať na normálnu otázku, čo je na mojom výzore také, že ma zaraďuješ k alternatívnym ľuďom...lebo, asi nič, keď sa tej odpovedi tak trapne vyhýbaš
K teme, v korporate s 5 stranovym dresscodom Potetovana nie som, piercingy si vyberam, mam +- uniformu. V momente, ked by mi niekto nieco povedal na fialove vlasy alebo cokolvek ine, odchadzam najblizsimi dverami.
@wewo ty si dobre mimo však tu nikto nehovorí o kráse, ale o tom či máš tetovania a piercingy a neviem čo
a fotky nemám preto, lebo nie som prijebaná a nemám potrebu si denne fotiť svoj ksicht a dávať to na net ako miestne sliepky, ktoré si inak nikto ani nevšimne
inak, ty ma denne stretávaš, či ako môžeš vedieť ako vyzerám
@wewo okrem toho, koment som napísala preto, lebo poznám u nás kopu takých ľudí, potetovaných úplne a komplet všetci robia v sklade alebo v otrokárni (to či sú na najnižšej pozícii alebo na nejakej vedúcej už neviem), ale určite nerobia manažérov a pod. zas sa tu niekto ale potreboval cítiť dôležito ale hej, vlastne aj v tomto sa mýlim, lebo ty tých ľudí z môjho okolia isto poznáš lepšie, tak ako aj lepšie ako ja vieš ako vyzerám (napriek tomu, že si ma videl raz pred 4 rokmi), a ešte isto aj vieš kde pracujem a aký mám život, že? bože, pojeb sa
okrem toho, keď sa bavíš so mnou, nevyťahuj furt karola, on s tým nič nemá (nemusíš mu furt vliezať do riti)
@vsakpredsaja hej, keď ti niečo takéto povie človek s outfitom bezdomovca, tak je to určite pravda!
@wewo čo je na tom akože flame, keď mi normálne napíšeš, prečo ma podľa teba patrím medzi alternatívnych ľudí? neboj sa, od človeka, ktorý o svojej frajerke hovorí, že je škaredá, to zoberiem v pohode ibaže skôr mám pocit, že nemáš čo napísať, tak preto tak trápne vyhýbavé odpovede
mne je to jedno, ibaže ty ho spomínaš zbytočne v každom komente,, ktorý mi píšeš
@wewo a toto bol taký problém napísať hneď na začiatku? myslíš, že mne fakt vadí názor nejakého random feťáka z internetu?
okrem toho, všimol si si, že toto fórum je úplne o niečom inom?
napísal si to pár komentov vyššie, tiež tak vyhýbavo, ale tak, všetci vieme ako si to myslel
a neodpovedaj ty, keď nechceš ďalšiu odpoveď, omg, dosť logické
aký asi ma pocit pacient, keď v nemocnici na neho hľadia smrtky na rukách ošetrovateľa...
ak by take niečo dovolil prednosta oddelenia, vyrazil by som ho zo špitála....
poznam takych ludi co robia aj v banke a su potetovani od dola az po hlavu. kryju to oblecenim. piercingy si bud vytahuju alebo ich nemaju alebo im to akceptuju
@wewo mne na tom nejako nezáleží ako sa ku mne na nete správaš, pre mňa toto nič neznamená nabudúce buď kľudne kokot už od začiatku, ja sa z toho nezložím a hej, vadí mi tvoj názor, hlavne, keď si mi žiadny za tých 5 príspevkov nepovedal, iba dementne vyhýbavé odpovede, mal by si ísť do politiky
a odpovedám ti stále, lebo vidím, že ťa to jeduje a nevieš mi neodpovedať
v tomto príspevku nie je žiadna otázka, čiže podľa tvojej logiky z @38 by si už nemal odpísať
@wewo citujem jedno z tých tvojich hovien, ktoré si tu dnes vypustil niekoľkokrát, ale sám sa ich nedržal: "A ak ti nedošlo, tento komentár nepotrebuje odpoveď. " takže choď sa pojebať do tej svojej ivánskej diery, ty "veľký blavák"
@tangerina Pozor naňho, bravčová hlavička si môže vyberať Aj by som o ňom zas napísal ďalší kilometrový príspevok, ale načo, obaja vieme, čo ho serie a máš pravdu, je tu už mŕtvola... ľúbi sa mi tvoj štýl
Mňa len zaujíma, čo si o tom celom myslí @demoniqangel , keď vidí, ako tu pán Komplex bezdôvodne uráža ľudí, lebo som si na 100 % istý, že sa chytá za hlavu, koho sa to ujala.
@wewo Ja sa ti nijak nevysmievam, ja ťa mám v piči A Tangerine to zazlievať nemôžeš po tom, čo si jej tu napísal ty. To, že sa Veronika na tom, čo tu predvádzaš, smeje, tiež silno pochybujem, ale ak hej, nech mi to teda napíše osobne. A keby som sa chcel znížiť na tvoju úroveň, napísal by som, že teba aj z toho cirkusu vyhodili. Balič. Premeň svoju zatrpknutosť na kreativitu a budeš v živote šťastnejší.
@wewo Ako som povedal, nezaujímaš ma, si mŕtvola, ktorá si potrebuje udržať zdanie nejakej online kredibility, čo už je samo osebe smutné. Tvoje reči o škaredých ľuďoch sú asi ako keď dowňák na ulici kričí po okoloidúcich, že sú debili. Ver mi, že Tangerina je len rada, že nepriťahuje omegy v celoživotnej póze ako ty. Núdzu o nápadníkov nemala ani nemá, čiže v poho si vykrikuj ďalej
Skôr @demoniqangel ma zaujíma - je to pravda? Veď sa tu vyjadri na rovinu. Alebo mlč a nechaj naďalej hovoriť zaňho - aspoň vidíme, ako sa neštíti klamať ani v tvojom mene, aby si niečo dokázal.
Fakt výhra, congrats!
@karol ano citala som celu tuto diskusiu a nemam potrebu sa k niecomu vyjadrovat, ale ked inak nedas. Neviem ci prave ty by si mal hovorit ze ludia niekoho "bezdovodne obvinuju" ked sam si xy krat prial ludom, aby im umreli rodicia len preto, ze fajcia alebo maju tetovacku. Zvlastne, ze mne si zatial podobny osud neprial hoci mam tetovacku a lubim pivko, neviem aky mas na toto algoritmus. Zaroven tangerina bola prva kto niekoho bezdovodne obvinil, ked sme pri tom. Nechapem co myslis tym, ze Matus hovori za mna, ak myslis to, ze podla neho ma to pobavilo, je to zrejme preto, ze ma pocul sa zasmiat pri citani komentarov. Navrhujem vyvolit vitaza v konecnom suboji mecovania penismi. A uz jebte nato
@wewo ty nemôžeš očakávať, že keď niečo napíšeš, tak ľudia nebudú reagovať a ty budeš mať posledné slovo! veď aj ty si furt reagoval naspäť ! toto je diskusné fórum, tak je logické, že ľudia na seba reagujú!! a budem aj ja reagovať
ale akože dosť ťažký flame, keď už aj dospelí ľudia sa dokážu takto pohádať a pourážať... :/ a ešte k tomu všetko smrteľne vážne a začalo to len jedným netaktným komentom :/
@veronika NIKDY som neželaL ľuďom smrť za to, že majú kérku alebo fajčia, to je proste lož. Ak nájdeš opačný dôkaz, okamžite sa danému človeku ospravedlním, pretože ja tu také veci píšem len nacistom a iným všeobecne uznaným kktom, aj to len vynimočne a aj to píšem na nich, nie na ich rodinu. Tak mi nekrivdi. Tangerina tu nikoho neurazila a v komente som narážal na to, že Wewo sa tvári, že ma ohováraš, kade chodíš, čo by ma fakt mrzelo, lebo ťa mám rád. Ale som rád, že som mal pravdu, že to tak nie je Prečítaj si celú diskusiu, žiaden záujem na sporoch ja nemám a to tu aj veľmi dobre vidno, ako sa veci majú. Tiež som dlhodobo za to, aby sme sa s Wewom ignorovali, tak mu to, pls, skús vysvetliť. Ďakujem, peace.
"NIKDY som neželaL ľuďom smrť za to, že majú kérku alebo fajčia, to je proste lož. Ak nájdeš opačný dôkaz, okamžite sa danému človeku ospravedlním, pretože ja tu také veci píšem len nacistom a iným všeobecne uznaným kktom, aj to len vynimočne a aj to píšem na nich, nie na ich rodinu."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
(pokračujem, lebo hentí po tebe to pokazili)
K teme, v korporate s 5 stranovym dresscodom Potetovana nie som, piercingy si vyberam, mam +- uniformu. V momente, ked by mi niekto nieco povedal na fialove vlasy alebo cokolvek ine, odchadzam najblizsimi dverami.
a fotky nemám preto, lebo nie som prijebaná a nemám potrebu si denne fotiť svoj ksicht a dávať to na net ako miestne sliepky, ktoré si inak nikto ani nevšimne
inak, ty ma denne stretávaš, či ako môžeš vedieť ako vyzerám
okrem toho, keď sa bavíš so mnou, nevyťahuj furt karola, on s tým nič nemá (nemusíš mu furt vliezať do riti)
@vsakpredsaja hej, keď ti niečo takéto povie človek s outfitom bezdomovca, tak je to určite pravda!
a este aj v Kauflande za pokladnou
mne je to jedno, ibaže ty ho spomínaš zbytočne v každom komente,, ktorý mi píšeš
okrem toho, všimol si si, že toto fórum je úplne o niečom inom?
napísal si to pár komentov vyššie, tiež tak vyhýbavo, ale tak, všetci vieme ako si to myslel
a neodpovedaj ty, keď nechceš ďalšiu odpoveď, omg, dosť logické
ak by take niečo dovolil prednosta oddelenia, vyrazil by som ho zo špitála....
a odpovedám ti stále, lebo vidím, že ťa to jeduje a nevieš mi neodpovedať
v tomto príspevku nie je žiadna otázka, čiže podľa tvojej logiky z @38 by si už nemal odpísať
mam piercingy, viditelne tetovania , nezakryvam ich ani nahodou a robim CASNICKU a nobody gives a fuck
+ koment 9
Ja sa ti nijak nevysmievam, ja ťa mám v piči A Tangerine to zazlievať nemôžeš po tom, čo si jej tu napísal ty. To, že sa Veronika na tom, čo tu predvádzaš, smeje, tiež silno pochybujem, ale ak hej, nech mi to teda napíše osobne. A keby som sa chcel znížiť na tvoju úroveň, napísal by som, že teba aj z toho cirkusu vyhodili. Balič. Premeň svoju zatrpknutosť na kreativitu a budeš v živote šťastnejší.
Skôr @demoniqangel ma zaujíma - je to pravda? Veď sa tu vyjadri na rovinu. Alebo mlč a nechaj naďalej hovoriť zaňho - aspoň vidíme, ako sa neštíti klamať ani v tvojom mene, aby si niečo dokázal.
Fakt výhra, congrats!
lolololoooooooooololoooooooooololololololoooloolol